Kopalnica v beli in rdeči barvni shemi | asia-oss.org

Kopalnica v beli in rdeči barvni shemi

Kopalnica v beli in rdeči barvni shemi

Brez kopalnice ni sodobnega apartmaja. Ne predstavljamo našega obstoja brez tega majhnega (in na nekoga in ne tako) kotičku doma. Daleč od vsakega od nas misli o kakšni barvni rešitvi je treba izbrati za zasnovo kopalnice. In zaman! Z vestnim izborom končnih materialov, kombinacijo barv, dekor, si lahko naredite prijetno mesto. Zelo učinkovit varinat je bela in rdeča kopalnica.

Rdeča barva podrobnosti

Skupno mnenje je mnenje o navzočnosti v kopalnici modrih, belih tonov. Ampak, ali menite, da takšna barvna rešitev ne kaže na idejo o bolnišničnem oddelku? Oblikovalci pogosto uporabljajo svetle barvne poudarke pri razvoju svojih projektov. V tem primeru je uporaba rdeče barve zelo primerna.

Rdeči naglas v kopalnici

Rdeča barva v beli kopalnici

rdeča in bela kopalnica

Rdeča je barva energije, dinamike, vztrajnosti. Zato je treba uporabljati v elementih kopalnice dekor zelo skrbno. Veliko rdeče barve povzroča občutek teže. Zato je glavna stvar, da ne pretiravamo. In to predvsem velja za majhno kopalnico.

Če imate majhno kopalnico, je treba rdečo barvo uvesti vsaj tako, da poudarite nekaj posameznih podrobnosti o notranjosti: napeljave, vodovodne instalacije, zavese.

Rdeča v majhni kopalnici

Rdeča sama je svetla in prevladujoča. Zato ga ne smete uporabljati vzporedno z drugimi svetlemi barvami. V nasprotnem primeru bo prišlo do pomanjkanja sloga kot takega in nekega oblikovalskega kaosa, ki lastniku takšne kopalnice ne bi prinesel nobenega estetskega užitka in udobja. Najboljša možnost je bela-rdeča kopalnica z majhnimi črnimi poudarki.

Bela in rdeča kopalnica s črno

Rdeča barva vizualno zmanjšuje prostor in ko je v notranjosti zelo veliko, prostor izgubi občutek za udobje. Poskusite poskusiti s svetlimi poudarki. Rdeča zgornja in matična okna bodo izbirna. Lahko kupite svetle puhaste frotirne brisače rdeče barve, odeje in zavese rdečih tonov. Zrcalo v belem okvirju bo videti neverjetno, če dodate v svoj okvir nekaj rdečih žarnic.

Dodatki v beli kopalnici

Rdeči vrh v kopalnici

Rdeča zavesa v beli kopalnici

Tudi taki poskusi so, da ne bo močno prizadel družinskega proračuna. Če vam ni všeč prisotnost rdeče barve, jo lahko vedno odstranite ali zamenjate s tistim, ki vam najbolj ustreza.

Uporaba rdečega pohištva je primerna tudi v kopalnici, vendar mora biti v tem primeru temna in globoka barva. Takšno pohištvo je treba kombinirati z belo vodovodno napeljavo. Dodatki s srebrno barvo bodo tako notranjosti dodali prefinjenost.

Rdeči pohištvo v beli kopalnici

Svetujemo vam, da preberete naš članek: rdeča kopalnica.

V prisotnosti belega pohištva lahko vodovodne instalacije uporabljamo rdeče, ohranjene v enem slogu. Res je, da je vredno zadovoljstva ni poceni, vendar je v tem primeru zagotovljena individualnost in razkošje vaše kopalnice.

Če želite uporabiti dve ali tri barve v oblikovanju, je pomembno upoštevati njihov odstotek in prevlado. Ena barva mora nujno prevladati in to je od 60% do 80% celotne prisotnosti barve. Ne združujte jih v enakih razsežnostih. V nasprotnem primeru bo prišlo do občutka nereda in kaosa.

Tvoja barvna kopalnica

Pri izbiri prevladujočega se vodite s svojim temperamentom. Bela je barva miru. Rdeča je popolna nasprotja. Zato je pomembno najti ravnotežje v svojem razmerju. In če ste oseba, ki je podvržena utrujenosti in stresu, je bolje, da rdečo barvo uporabljate minimalno. Potem boste dobili kopalnico, v kateri lahko varno počitek po težkem dnevnem delu.

Talna in stropna izvedba

Strop in del sten naj bosta ostala bela. Bela stropa poudarja višino, iz barvnega stropa je učinek stiskanja. Strop lahko osvetlite z rdečimi svetlečimi diodami in na belih stenah postavite rdečo ploščico na kvadratni meter belega prostora 1 ali 2 ploščic. Na splošno rdeči elementi na belem ozadju izgledajo zelo lepo, vendar ne smejo biti preveč.

Zanimivo je tudi, da si ogledate ploščice z rdečo barvo v kopalnici, lahko pa uporabite tudi najrazličnejše odtenke: od temne rdeče do svetlobe. Druga možnost uporabe rdeče ploščice je, da gredo do sten. Izgleda zelo impresivno in nepričakovano.

Zidna dekoracija v beli kopalnici

Rdeča tla v beli kopalnici

Rdeči strop v kopalnici

Uvedite odtenke črne barve

Dodajanje glamurja in prefinjenosti lahko uvajanje črne barve. Ploščice črne ali rdeče lahko položite na tla.

Dogovorite se, da vestna kombinacija rdeče, črne in bele barve prinaša prostor na visoki ravni. Toda parameter "kombinacija" je morda na voljo v tem primeru le strokovnjakom. Za počitek v kopalnici z obiljem črne in rdeče verjetno ne bo delovala. Na splošno so oblikovalci kategorično proti črni kopalnici. Toda vodovod je čren, mnogi pravijo: "Da."

Črna v beli in rdeči kopalnici

Opeka za opeke

Zelo lepo teksturo ustvari rdeča opečna stena s črno raztopino. Črne in rdeče ozadja so zasenčene z belimi marmornimi ploščicami.

Popolnoma narediti steno rdeče opeke ni vredno. Dovolj je, da naredimo majhen element in notranjost bo igrala na nov način. Dinamika vaše kopalnice lahko daje rdeč opečni trak, ki se nahaja na višini enega metra od tal.

Opekasta stena v beli kopalnici

Strokovno svetovanje

Ker nam proizvajalci ponujajo zelo veliko izbiro rdečih odtenkov, je zelo pomembno upoštevati naslednja pravila:

  1. Rdeča in bela kopalnica je najboljša možnost. Notranjost ni videti težka, se mora počivati. Dodate lahko tudi te rdečkaste in čokoladne tone. Dodali bodo v rdečo barvo topline in udobja.
  2. Hladne odtenke rdeče barve (barva brusnic, rumenkasto) zahtevajo kombinacijo z drugo barvo, saj ustvarjajo element tormoznosti. Dodati bi morali malo belega, pa tudi sive barve, ki se lahko ustvari v dekoraciji umetnega kamna.
  3. Rubinaste, češnjev in šipek se lahko varno uporabljajo pri zaključku kopalnice bele barve in ohranjajo ravnovesje. Vključitve srebrne barve bodo oživile notranjost in igrale z novimi barvami. Vrhunec je lep mozaik na tleh.
Bela in rdeča kopalnica s srebrnimi ploščicami

Rdeča in bela kopalnica

Bela marmorna kopalnica

Kopalnica z rdečo barvo potrebuje posebno razsvetljavo. Svetloba ne sme biti preveč svetla in prihaja iz ene točke. Veliko bolje, če kopalnica ni ena, ampak več svetlobnih naprav. Eden svetlobnih virov bo pokvaril vse, kar ste ustvarili s tako ljubeznijo. Oh, to je narava rdeče.

Možnosti za dekoriranje sten s ploščicami, ozadje in mozaik

Pri oblikovanju sten pogosto uporabljajo furale rdeče barve ali mozaik.

Mozaik rdeče v kopalnici

Če želite ustvariti vrsto plošče (če velikost kopalnice omogoča), lahko uporabite vodotesne ozadje najbolj neverjetnih tekstur in risb.

Sijajni sijoči elementi tudi ne motijo ​​oblikovanja. Glavna stvar - jih ne odnesejo. Vse je dobro zmerno. In če se držite tega, pravil, boste na izhodu dobili eleganten in izviren dizajn.

Rdeča z belo kopalnico

Ploščica za rdečo in belo kopalnico

Rdeče in bele tapete v kopalnici

Rdeča barva, kot se zdi, ne pomeni, da bi osebo pripeljala v počitek, vendar ga bo z uporabo moderiranja povzročil učinek, ki je v nasprotju s splošno sprejeto.

Dekoracija kopalnice in kopalnice v rdečih in belih barvnih shemah je težka naloga. Zahteva skrbno in natančno izbiro vseh elementov dekorja. Toda hkrati bodo vaša prizadevanja velikodušno nagrajena: imeli boste doma majhno mojstrovino, ki ste jo ustvarili z lastnimi rokami, v katerega ste vložili toliko dela, ljubezni in prizadevnosti.

Loading...