Apollo - kakovostna kitajska sanitarna oprema | asia-oss.org

Apollo – kakovostna kitajska sanitarna oprema

Apollo - kakovostna kitajska sanitarna oprema

Družba je začela svojo dejavnost leta 1982, vendar je šele leta 1996 začela proizvajati tuš kabine in druge sanitarne prostore. V tem času je proizvajalec že postal znan na trgu opremljanja hotelskih kompleksov in restavracij. Sprostitev vodovoda se je začela s proizvodnjo akrilnih izdelkov. Nekaj ​​časa kasneje je prišlo do prodaje kabine, ki je vodilo do uspeha.

Posebnost blagovne znamke je, da se za izdelavo vseh izdelkov brez izjeme uporabljajo tehnologije, ki so jih razvili italijanski mojstri njihovih plovil. Zahvaljujoč temu je mogoče uresničiti najbolj neverjetne ideje in jih približati zahtevam sodobnega sveta. Načrtovanje in funkcionalnost izdelkov se vsako leto posodabljajo.

Konkurenčnost

Drugi pomemben vidik je dejstvo, da lahko izdelki Apollo v primerjavi z drugimi podobnimi izdelki drugih proizvajalcev vodijo zdravo konkurenco tako v smeri diferenciacije ponudbe kot tudi pri zagotavljanju bolj dostopnih cen. To je posledica dejstva, da so glavne proizvodne zmogljivosti na Kitajskem. Hkrati pa kakovost blaga ne trpi zaradi uporabe vrednih materialov in italijanskih tehnologij. Zato se blagovna znamka lahko pohvali s skladnostjo svojih izdelkov z evropskimi standardi kakovosti, zlasti ISO.

Bath Apollo v kopalnici

Značilnosti asortimana

Podjetje Apollo proizvaja kopalne kadi, tuš kabine, hidromasažne omare in kopalniško pohištvo. Izdelki so visokokakovostni, vendar so hkrati dostopne cene, za katere so se razvijali na trgih držav SND in Rusije.

Družba proizvaja izdelke iz treh razredov: ekonomije, standarda in elite. Zato so izdelki Apollo na voljo za vsako torbico.

Kopalna kopel Apollo v kopalnici

Vsi izdelki so nujno preizkušeni, da ugotovijo tovarniške napake, preden se lotijo ​​prodaje. Vsak izdelek vsebuje podrobna navodila, garancijo in vso dodatno opremo. Garancijsko obdobje za vsak izdelek je treba posebej navesti.

Vsi proizvodi Apollo opravijo obvezno certificiranje za skladnost z varnostjo in higieno, kar kaže na visoko kakovost.

Loading...