Kultainen kylpyhuone - ylellinen ja poikkeuksellinen muotoilu | asia-oss.org

Kultainen kylpyhuone – ylellinen ja poikkeuksellinen muotoilu

Kultainen kylpyhuone - ylellinen ja poikkeuksellinen muotoilu

Psykologinen vaikutus

Muinaisina aikoina kulta pidettiin helmi ja sen saatavuus puhui vauraudesta ja hyvinvoinnista. Psykologit väittävät, että kultainen väri ilmaisee lämpöä, auringonvaloa, viisautta ja kirkkautta. Alitajuudestamme tämä väri tunnetaan maailmankaikkeuden runsauden symbolina. Siitä huolimatta, että jalometalleja on enemmän, kulta on edelleen tervetullut ylellisyys.

Alkuperäinen kultainen kylpyhuone vaa'alla

Antiikin aikoina ja herätyksen aikakaudella kultainen väri oli erittäin suosittu sisustuksen suunnittelussa ja luomisessa. Tänä aikana se ei ole menettänyt valitustaan, joten suunnittelijat käyttävät sitä usein työstään.

Kylpyhuone on kulta

Suunnittelussa kylpyhuoneet käytetään melko harvoin, mutta taitavissa käsissä kultainen kylpy voi tulla ihana ja maaginen paikka rentoutumiseen ja rentoutumiseen. Mitä voisi hieman oppia tällaisen kylpyhuoneen suunnittelusta, kääntymme sisustusmääräysten ja suunnittelijoiden ohjeiden mukaan.

kultainen sisustus kylpyhuoneessa

Kulta-mosaiikki kylpyhuoneessa

Kulta kylpyhuoneessa

Koristelusäännöt

Koristeellinen kulta on valinta niille, jotka rakastavat hienostuneisuutta.

Suunnittelijat suosittelevat:

  • Käytä tätä väriä tilavissa kevyissä kylpyhuoneissa. Suuri valaistus mahdollistaa sinun paljastavan loistosi ja kauneus kultaiseksi;
  • on toivottavaa, että huoneen pääosa on kirkas;
  • ehkä tärkein sääntö on "suhteen tunne";
  • niin että kylpyhuone ei näytä pompona ja mauton, suunnittelijat ehdottavat sääntöä harmoniaa käsittelyssä.
  • Kullan ja pääosan yhdistelmä ei saisi ylittää suhdetta 3: 1;
  • tyyliä on noudatettava kaikkialla ja aina.

Kultainen pinta iso kylpyhuone

Kullanvärinen viimeistely valoisa kylpyhuone

Kylpyhuoneen suunnittelu kulta

Kylpyhuone koristeltu kulta

Kultainen kylpyhuone

Musta ja kulta mosaiikki kylpyhuoneeseen

Minimalismiin ja hi-tech-kultaisiin väreihin ja yksityiskohtiin käytetään hyvin harvoin kylpyhuoneita. Muissa tapauksissa sen aatelisto yhdistettynä nykyaikaisiin materiaaleihin on erinomainen ratkaisu kylpyhuoneen suunnitteluun. Kulta vaatii erityistä huomiota itselleen ja päätaustyön viimeistelyyn.

Pastellit ja vaaleat värit yhdistyvät erittäin hyvin kultaan, sillä ne korostavat täydellisesti sen säteilyä, mikä luo kasvavan tilaa. On tärkeää, että kultaosia ei ole liian paljon.

Kulta tarvikkeet kylpyhuoneessa

kylpy

Yllättäen kultaiset kylpyammeet ovat olemassa. Yleensä ne on tehty tilauksesta, ja ne soveltuvat suurille kylpyhuoneille. Modernissa kylpyhuoneessa on valkoinen kylpyamme, jossa on kultaisia ​​elementtejä, esimerkiksi sekoittimilla ja kultaväri viimeistely, sopii täydellisesti.

Kultainen kylpyamme

Kylpyamme, jossa on kulta-mosaiikki

Kylpyamme kulta

Laatat ja tarvikkeet

Jos haluat tällaisen kylpyhuoneen, täydellinen ratkaisu voi olla laattojen viimeistely kultaa varten. Useimmiten tämän värin laatta käytetään vain osittain. Se voi olla viimeistely peilin lähellä, laatoitettu reunus tai tyylikäs lisäys muiden värien yhdistelmään. Tehokkaasti näyttää vessassa yhden seinän, vuorattu kullanväriset laatat.

Kultainen laatta reunus

Ammattimaiset suunnittelijat käyttävät usein pystysuorat tai vaakasuorat laatat kaistaleiden visuaaliseen jakamiseen vyöhykkeinä. Kultaiset pienet laatat näyttävät hyvältä kuvioiden, pienten mosaiikkien ja koristeiden muodossa.

On suositeltavaa yhdistää kultaiset laatat samanvärisiin lisävarusteisiin ja lisäyksiin, esimerkiksi verhoihin, joilla on samanlainen viimeistely, peilikuvake, sekoittimet, ripustimet, kahvat, kupit ja muut pienet tavarat.

Kulta kuvio laatta

Kulta kulhoon kylpyhuoneessa

kulta tarvikkeet kylpyhuoneessa

Vaakatasoiset kultaiset laatat

Kulta valkoisessa kylvyssä

Yhdistäminen muihin sävyihin

Ihanteelliset värit yhdistelmä - kevyt, pastelli. Pehmeät, kevyet äänet sallivat kultaa loistaen ja heijastavat sen aurinkoa ja lämpimää energiaa.

Kulta on myös yhdistetty suklaata ja terrakotta kukkia. Erittäin salaperäinen ja hieno musta ja kultainen yhdistelmä. Tämä malli sopii kuitenkin vain tilavissa tiloissa.

Kulhoon ja koristeluun sopivat yhdistelmät, kirsikka, violetti, smaragdi ja turkoosi ovat hyvin sopivia. Tällaisella värillä kirkas kiiltävä katto näyttää hyvältä, seinät yhdistyvät erilaisiin väreihin ja materiaaleihin, huonekaluihin ja tummien sävyjen lattioihin.

Pastellin kylpyamme kultaa

Keltainen kylpyhuone kulta

Kullan ja suklaan värin yhdistelmä

Yhdistelmä kultaa mustalla värillä

Yhdessä punaisella

Kultaiset seinät kylpyhuoneessa

Vihreä kylpyhuone kulta

Terrakottan kylpyhuone pahalla

Sininen kylpy kulta

Suunnittelijoiden suositukset

Suunnittelijat suosittelevat:

  • olla varovainen kullan värillä. Tärkeintä on suhteellisuus tunne kaikessa;
  • on erittäin tärkeää nähdä koko kuva kylpyhuoneessa. Paljon riippuu tilan määrästä, valaistuksen määrästä, valaistustyypistä ja yleisestä ilmapiiristä.
  • yleisellä tummalla taustalla ei pitäisi olla paljon kultaa. Jos on paljon, niin on tarpeen, että huoneessa on sopivat värit;
  • lisävarusteita ja sisustusta on syytä valita, ajattelemalla etukäteen niiden yhdistelmää mallin kanssa yleensä.
Loading...