Vaaleanpunainen kylpyhuone - hellyyden ja romantiikan ilmapiiri | asia-oss.org

Vaaleanpunainen kylpyhuone – hellyyden ja romantiikan ilmapiiri

Vaaleanpunainen kylpyhuone - hellyyden ja romantiikan ilmapiiri

Kylpyhuonetilan viimeistely on epätavallinen ajatus, joka on enemmän kuin nuorten tyttöjen. Vaikka nyt vaaleanpunainen kylpyhuone löytyy paitsi nuorten naisten asunnoilta: jos valitset taitavasti värit yhdistelmän, tämä viimeistely tukee miehiä.

Varovasti vaaleanpunainen kylpyhuone

Pink houkuttelee olemalla yksi valopaletin sävyistä, joten se visuaalisesti lisää tilaa. Valo sävyjä pidetään huomaamattomana ja auttaa rentoutumaan. Psykologit, jotka tietävät väriterapian erityispiirteistä, vaativat, että tällaisen kylpyhuoneen muotoilulla on hyödyllinen vaikutus sydämen ruokahaluun ja työhön ja poistaa unettomuus. Lisäksi vaaleanpunainen kylpyhuoneessa näyttää houkuttelevalta ja ei kyllästy pitkään aikaan.

Herkkä vaaleanpunainen kylpyhuone

Muoti vaunun vaaleanpunaisessa sisätilassa: alkuperän tarina

Ensimmäiset vaaleanpunaiset kylvyt ilmestyivät Yhdysvalloissa 30-luvulla, mutta presidentti Eisenhowerin vaimo, joka koristeli valkoisen talon runsaasti neilikoita, teki heidät suosituiksi. Hänen vaaleanpunainen kylpyhuoneestaan ​​kannustettiin muita amerikkalaisia ​​naisia, jotka halusivat saman sisustuksen. Tuolloin valmistajat vastasivat kysyntään laaja valikoima ruusu-putket, vaaleanpunaiset laatat ja muut esineet. 1900-luvun puolivälissä vaaleanpunaiset kylpyhuoneet olivat suosionsa huippua. Ajan myötä vihreät ja siniset kylpyhuoneet korvattivat vaaleanpunaiset versiot, yhä kysyntää. Nyt vaaleanpunaisten sävyjen kylpyhuoneet palaavat eloon, ja vaaleanpunaisten kylpyhuoneiden fanien määrä kasvaa.

Vaaleanpunainen kylpyhuone

Kylpyhuone tyylikkäällä tyylillä

Tällainen sisustus tekee kylpyhuone naisellinen ja erittäin tyylikäs huone. Shebbi-chic tarjoaa runsaasti vaaleanpunaisia ​​sisustukseen, jota usein tasapainottaa valkoinen. Seinät voidaan maalata pastellin (kylmä tai lämmin) vaaleanpunainen sävy.

Pehmeä laatta kylpyhuoneessa

Jos kylpyhuoneen seinien pohja antaa paneelin viimeistelyn, ne jättävät paremmin valkoisen ja vaaleanpunaisessa maalissa vain seinän yläosan. Kun seinät laatoitetaan kaakeliin, tämä yhdistelmä on myös tarkoituksenmukainen - laatan alaosa on valkoista ja yläosa on vaaleanpunaisena. Jalkalistat ja ovi ovat myös valkoisia.

Suihkuverho on valittu tiheästä kankaasta. Erinomainen valikoima verho sisustus - valkoinen-vaaleanpunainen kukka kuvio tai nauhat, valkoinen ja vaaleanpunainen sävyjä. Ripusta verho valkoiseen pussukeon, joka voi olla metallista tai puusta. Voit ripustaa kangasta, voit käyttää vaaleanpunaisia ​​nauhoja, sitomalla ne vapaasti verhon liukumisen helpottamiseksi. Nauhojen täytyy sitoa jouset ja leikata päät kulmassa.

Kylpy on vaaleanpunainen laatta

Kylpyhuoneessa, jossa koristelu cheby-chic on sopiva puinen pöytä, maalattu vaaleanpunainen. Käsittele taulukko työkalu, joka helpottaa halkeilua maali ja sitten maalata valkoista - niin vaaleanpunainen pohja näkyy läpi halkeamia joka teeskentelee taulukossa vanha ja vanha. Huonekalujen kahvat ovat suositeltavia posliinista (valkoinen sopii hyvin) tai lasista (parempi läpinäkyvä).

Vaaleanpunainen väri kylpyhuoneen sisustuksessa

Valkoinen lumi riipus kuori pois "esiliina" kanssa kokoonpanot samasta kankaasta kuin käytetään verho. Voit noutaa toisen vaaleanpunaisen materiaalin tai sopivan tulostuksen.

Peilin tällaisessa sisätilassa tulisi olla runsaasti sisustettu. Hyvä valinta on veistetty puukehys, maalattu valkoinen tai kullattu tai runko, joka on valmistettu metallista hienostuneella ja hienostuneella muotoilulla. Kirkkauden lisäämiseksi voit valita kehyksen peilin, joka simuloi kiipeilylaitoksen.

Peilikuva vaaleanpunaisessa kylpyhuoneessa

Kiinnitä kattokruunu vaaleanpunaisiin riipuksiin. Jos kylpyhuoneessa on ikkuna, sille voidaan antaa pajun- tai puiset kaihtimet sekä keräilyverhot. Mielenkiintoinen idea on sulkea ikkuna läpinäkyvällä tai pitsisillä liinalla. Lisää tilanteeseen pyyhkeillä, rullilla rullattu, lasista tai posliinista vaaleanpunaisia ​​lisävarusteita.

yhdistelmät

Vaaleanpunainen väri, herkkyys, lämpö, ​​romantiikka, mukavuus, naisellisuus liittyvät. Vaaleanpunainen rauhoittaa ja poistaa negatiivisen. Nyt hän on erittäin suosittu naisyleisön kanssa. Kuitenkin vaaleanpunainen lisäys sisätilaan on tärkeää harkita yhdistelmää muiden sävyjen kanssa.

Vaikea vaaleanpunainen kylpyhuoneessa

Tyydyttynyt vaaleanpunainen näyttää valoisalta ja alkuperäiseltä kylpyhuoneelta. On kontrastin peli.

runsaasti vaaleanpunaista ja valkoista kylpyhuoneessa

Sisustaminen vaaleanpunaiseen tarpeeseen vaatii muiden värien laimentamista. Useimmiten se yhdistetään kerma tai valkoinen väri saada lempeä yhdistelmä. Esimerkiksi seinät on maalattu vaaleanpunaisella, ja ovi, huonekalut ja lattia valmistetaan kermanvärillä. Valkoisen ja vaalean vaaleanpunainen sävyn yhdistelmä tekee sisustuksesta erityisen lempeän.

Vaaleanpunaista ja valkoista kylpyhuoneen suunnittelussa

Menestyksekäs myös on vaaleanpunainen hopea tai harmaa. Harmaa on yleensä universaali komplementaarinen väri, mutta sen pari vaaleanpunainen antaa erityisen hyvän ja tyylikkään ilmeen. Erityistä vaikutusta varten lisää sisäpuolelle peili, metalliset lisävarusteet sekä sametti ja kiiltävä silkki. Tehdä seinät harmaaksi, saat loistavan taustan, joka antaa sisätilojen suuremman yksilöllisyyden.

Pinkki yhdistettynä harmaan

Pink yhdistyy hyvin violetti sävyihin, lisäämällä sisustuksen mysteeriin.

Yhdistelmä vaaleanpunainen ja violetti kylpyhuoneessa

Jos valittu vaaleanpunainen sävy on kirkas ja tyydyttynyt, se on yhdistettävä mustaan. Tämä yhdistelmä näyttää tarpeeksi julmalta ja dramaattiselta, joten se sopii miehillekin.

Rich vaaleanpunainen ja musta kylpyhuoneessa

Kirkas vaaleanpunainen väri yhdistyy hienosti tummanruskean värisävyn kanssa. Maskuliinisuus sisustuksessa voi lisätä vaaleanpunaisen ja viininpunainen yhdistelmän.

Punaisten seinien yhdistelmä ruskealla kylpyhuoneella

Yhdistelmä vaaleanpunaista ja sinistä

Vaaleanpunainen musta

Pinkki ja musta - kontrastiyhdistelmä, joka näyttää epätavalliselta. Tärkeintä tällaisessa kylpyhuoneessa ei ole mennä liian pitkälle kukkien kanssa. On parempi laimentaa ne neutraalilla ootenkamilla.

Tuoreuden lisäämiseksi voit yhdistää vaaleanpunaisia ​​ja vihreitä vaaleita sävyjä.

Epäonnistuneet yhdistelmät ovat vaaleanpunainen + sininen ja vaaleanpunainen + oranssi. Lisäksi lisäämällä keltaista, sinun on oltava varovainen. Auringonpaiste ja hyvä mieli lisää yhdistelmän vaaleita keltaisia ​​ja vaaleanpunaisia ​​sävyjä. Vaaleanpunaisen ja sinisen yhdistelmää käytetään harvoin ja se on ilmavampi, jos laimennat tällaisen sisustuksen valkoiseksi.

Valitse väri sopivasti

Kehittäen kylpyhuoneen sisustus vaaleanpunaisena, muista mittaus, jotta huone ei muuttuisi liian "hiljentyeksi". Hieno persikka varjossa, ikään kuin haalistunut, ei edes ole ihminen. Putoamattomia vaaleanpunaisia ​​sävyjä pidetään pehmeinä ja hellyttävinä.

Tyydyttynyt vaaleanpunainen (fuksia, violetti, violetti) päinvastoin aktivoi ja energisoi. Tämä muotoilu on hyödyllinen alhaisen aktiivisuuden ja alhaisen paineen vuoksi.

Kevyt ja hellävarainen väri, joka soveltuu parhaiten kylpyhuoneeseen, on vaaleanpunainen persikka. Se edistää hyvää lepoa. Myös kirkkain harmaasävyinen ja lempeä lilaa pidetään sopivimpana kylpyhuoneen sisätilan sävyille. Värisävyn siniseen sävy tekee huoneen jäähdyttimestä, ja siirtyminen oranssille pigmentille antaa sinulle mahdollisuuden lisätä mukavuutta ja lämpöä kylpyhuoneeseen.

Varovasti liljainen kylpyhuone

Herkkä persikka-vaaleanpunainen kylpyhuone

Vadelma laatat kylpyhuoneessa

Huoneen tyyliin vaaleanpunainen asteikko soveltuu melkein mihin tahansa vaihtoehtoon. Se näyttää hyvältä antiikin sisustuksessa, jos sävy laimennetaan. Klassinen muotoilu tarjoaa kaksisävyisen viimeistelyn, jossa on tummempi pohja ja kevyempi pää. Maa sallii epäselvien vaaleanpunaisten sävyjen käytön huonekaluissa tai seinäkoristeluissa. Tee-ruusu on hyvä minimalismille, ja lempeä punastuminen sopii täydellisesti korkean teknologian kylpyhuoneeseen. Niille, jotka haluavat hurmaavan tyylin, vaaleanpunainen on yksinkertaisesti korvaamaton.

Tee-väri ruusuinen kylpyhuone

Valitse lisävarusteet

Kylpyhuoneessa vaaleanpunainen väri sopii täydellisesti valkoisiin kaihtimiin tai verhoihin, joissa on ilmava ulkonäkö. Voit virkistää huoneen lisätä tuoreita kukkia valkoisissa ulkona maljakoissa tai kattiloissa. Tällaisessa kylpyhuoneessa oleva peili voi olla vaaleanpunainen kehys. Lisää kaikki pienellä matolla, joka on koristeltu monimutkaisella kuvioinnilla.

Kylpyhuoneiden lisävarusteet

Huoneen vaaleanpunainen väri, pörröiset valkoiset pyyhkeet ovat kauniisti harmoniassa. Pyyhkeitä voi myös kääriä ja koristella hyllyillä muiden vaaleanpunaisten lisävarusteiden kanssa. Ruusukylvyssä oleva aksentti voidaan siirtää myös eleganttiin tyylikkääseen kattokruunuun. Valitse se tulee ottaa huomioon huoneen osuudet sekä harmonia muiden elementtien kanssa.

Harmoniset elementit kylpyhuoneessa

huonekalut

Jos huolehdit kylpyhuoneesta vaaleanpunaisissa huonekaluissa, se on parempi koristella valkoiseksi, beikiksi tai harmaaksi. Hyvä vaihtoehto on mustavalkoinen sisustus ja kalusteet kirkkaan vaaleanpunainen sävy. Jos itse huone on koristeltu herkillä vaaleanpunaisilla väreillä, ja haluat monipuolistaa vaaleanpunaista sisustusta väreillä, silloin on parempi valita huonekaluja mehempää väriä.

Rose-kylpy

Vaaleanpunaisessa kylpyssä on huonekaluja, joissa on lasilevyt, sekä kauniita puutuotteita. Esimerkiksi se voi olla monikerroksinen taulukko, johon lasimattoja (edullisesti läpinäkymätöntä lasia) voidaan sijoittaa varastoimaan saippuaa ja muita tarvikkeita.

Loading...