Veggmonterte kjeler | asia-oss.org

Veggmonterte kjeler

Veggmonterte kjeler

Varmvarmer - en ting som er veldig praktisk selv for de som står overfor mangel på varmt vann i rørene, er svært sjeldne. Derfor installeres slike anordninger ikke bare i forstadshjem, men også i leiligheter - for ikke å stole på uventede forebyggende arbeider på vannforsyningsnettverket.

Veggmontert kjele på kjøkkenet

Det finnes mange forskjellige typer kjeler på salg, som varierer i flere parametere. Vi vil fortelle deg om ulike typer veggvannsberedere og om funksjonene ved å velge denne typen enheter i dagens artikkel.

Husholdning veggmontert kjele

For de fleste av oss er de vanligste kjeler som er montert på veggen.

Veggmontert kjele

typer

Veggmonterte kjeler varierer hverandre, hovedsakelig ved hjelp av oppvarmingsmetoden, som avhenger av hvilken type energi som brukes. Det er to varianter:

  • vannvarmere, arbeider fra gass;
  • vannvarmere, drevet av elektrisitet.

Les mer om hver av dem nedenfor.

Elektrisk varmtvannsbereder

Gass Vannvarmer

gass

Det er kjent at gass er en billigere energikilde enn elektrisitet, og dermed er gasskjeler mer lønnsomme når det gjelder finansielle kostnader. Men for å kunne installere en slik enhet, må du koble til gassrøret. Derfor er gassvannsberedere oftere funnet i private hjem enn i urbane leiligheter.

Veggmontert gassvarmer

Blant manglene ved denne typen kjele er det nødvendig å merke kompleksiteten av installasjonen og behovet for å justere eksosventilasjonssystemet. Det optimale alternativet for bruk under slike forhold er gjennomstrømmende gassvannsberedere, også kalt "gass kolonner".

Gass kolonne

elektrisk

Denne typen kedler er vanligere, da de kan brukes nesten overalt. Men her er det noen nyanser. For eksempel vil det ikke være noen problemer med en liten kraftenhet. Men hvis kapasiteten til vannvarmeren er over 5 kW, vil det være nødvendig å utstyre et separat ledninger utstyrt med en sikring. Fordelene ved elektriske kjeler inkluderer enkel installasjon og drift.

Elektriske varmtvannsberedere

I tillegg til konvensjonelle varmtvannsberedere, drevet av elektrisitet, er det indirekte type enheter. De refererer også til elektriske apparater, men oppvarming av vann er ikke gjort med strøm eller gass. Disse er lagringskedler som bruker vann oppvarmet i en varmekoker.

Veggmontert indirekte varmekilde

kombinert

Man kan ikke unnlate å nevne en annen type veggmonterte kjeler, som ikke er så ofte, men fremdeles skjer - enheter av kombinert type. De kombinerer prinsippene for virkningen av elektriske og indirekte vannvarmere.

Arrangementet av kjeler av denne type er ganske enkelt: et forseglet kabinett med en tank gjennom hvilken spolen passerer og et rørformet varmeelement som opererer fra elektrisitet. Vannet fra varmekjelen gjennom spolen kommer inn i tanken, der den blir oppvarmet av TEN.

Veggmontert kjele

En slik kjele er en universell enhet som kan gi både direkte og indirekte oppvarming av vann, avhengig av årstiden. Slike innretninger kan operere både fra gass og fra elektrisk energi.

Kombinert veggkjeleoperasjon

Tips for å velge

Metoden for oppvarming av vann er en av nøkkelen, men på ingen måte det eneste kriteriet for å velge en kjele. Du bør vurdere slike parametere som tankvolum, form, type enhet, samt effekt og maksimum parametere (oppvarmingstid, temperatur, etc.).

Vegghengt kjele for husholdningsbehov

Hvis mulig, kjøp en vannvarmer fra pålitelige, bevist produsenter. Det største antallet positive anmeldelser fra produkter fra firmaene Hotpoint Ariston, Electrolux, Thermex, Gorenje, Atlanterhavet.

Veggmontert gassvarmer

Veggmontert elektrisk varmtvannsbereder

Loading...