Hvordan vælger du et kinesisk bad? | asia-oss.org

Hvordan vælger du et kinesisk bad?

Hvordan vælger du et kinesisk bad?

I dag er den førende position på markedet for sanitetsvarer produktion besat af Kina. På trods af at der i øjeblikket er en stabil tendens til at flytte hovedvirksomheden af ​​de fleste europæiske mærker til Kina, forhindrer det ikke den hurtige udvikling af kinesiske mærker af produktion. Størstedelen af ​​kinesisk sanitetsartikler produceres i Guangdong. Ikke bagud og områderne Fujian og Shanghai. Leverancer af kinesisk sanitetsartikler udføres næsten over hele verden, hurtigt at erobre markedet og efterlader produkter af førende europæiske mærker langt bagud. Kunder fra hele verden tiltrækkes primært af en rimelig pris, der er værdig for kvaliteten af ​​VVS-moduler og deres tekniske udstyr. Overvej de vigtigste producenter af kinesiske bade.

Bad til to lavet i Kina

Kinesisk akrylbad med hydromassage

Runde bad med hydromassage

mytologi

I de fleste af vores landsmænds sind er der flere stabile, men i roden af ​​de forkerte myter om den uværdige kvalitet af den kinesiske produktion. Sådanne overbevisninger udviklede sig igen i slutningen af ​​halvfemserne, da det russiske marked blev oversvømmet med kinesiske billige forbrugsvarer af meget lav kvalitet.

Bad fra Eago mærke

Men hvis vi analyserer Kinas nuværende handelsforbindelser, vil vi se, at Europa, Australien og selv Amerika, på trods af deres kvalitetsstandarder, nyder at bruge kinesiske produkter. Det viser sig, at Kina længe har etableret produktion af kendte virksomheder, herunder VVS, som strengt kontrollerer produkterne.

Kvaliteten af ​​disse produkter er ikke ringere end kvalitet, der produceres i brandets hjemland, men prisen er halvdelen, at mange potentielle købere er en vigtig faktor. Når alt kommer til alt, hvis prioriteten er funktionalitet, så er der ingen mening i overbetaling for populariteten af ​​det europæiske mærke.

Ovalt akrylbad

Polygonalt bad fra det kinesiske mærke Apollo

Kinesisk-lavet badekar i retro stil

Det er selvfølgelig nødvendigt at forstå, at kvaliteten af ​​et bad, ikke kun den kinesiske, afhænger af det specifikke selskab til fremstilling af sanitetsartikler.

Selv en visuel inspektion af badet med det samme vil medvirke til at drage konklusioner om produktets kvalitet:

 • omhyggeligt undersøge det,
 • check for holdbarhed,
 • Kontroller for giftige lugte.

Et firma, der har en licens, vil nødvendigvis give køberen en garanti og vil tilbyde mulige muligheder for retur eller udveksling.

Bad med glasindsats og hydromassage

Princippet om produktion "på kinesisk"

Indtil nu er der en opfattelse, at hverken den kinesiske regering eller producenterne selv behandler opmærksom på ophavsret, og historier om billige kinesiske forfalskninger har ikke overrasket nogen i lang tid. Men sådanne tilfælde er forbundet med det faktum, at landets love ikke pålægger obligatorisk registrering af et produkt for at opnå et varemærke, men samtidig garanterer de ikke beskyttelse af ophavsret. Med den officielle registrering af intellektuelle ejendomsrettigheder garanterer regeringen fuldt ud beskyttelsen af ​​producentens rettigheder.

Mini swimmingpool af kinesisk oprindelse

Usædvanligt badekar på fødderne med hydromassage

Luksus badekar fabrikant i Kina

Men nu er situationen radikalt ændret. Selvom dette mystiske land med en rig historie og kulturarv stadig er et mysterium for mange europæere, ændrer den offentlige mening gradvist til en positiv.

I øjeblikket er den kinesiske produktion i spidsen i næsten alle parametre, landets økonomi udvikler sig hurtigt. Et betydeligt bidrag til udviklingen af ​​produktionskapaciteten i Kina er lavet af Amerika og europæiske lande, der har deres egen produktion i Mellemriget og investerer millioner af dollars i udviklingen af ​​landet.

Kineserne lærer sig meget hurtigt alting vestligt, så de repræsenterer de europæiske køberes ønsker godt.

Kinesisk bad med brusekabine

Førende mærker

Overvej de førende mærker, der er i høj efterspørgsel.

Appollo

Appollo Company repræsenterer sine produkter på det russiske marked i mere end et årti, har længe vundet et værdifuldt sted blandt forretningsmæssige mærker og har en stabil popularitet blandt befolkningen. Virksomheden udbygger hele tiden sin produktion og forbedrer sine produkter, der konstant præsenterer køberens forskellige nyheder.

Bad Apollo SPA

Akrylbad med hydromassage Apollo

Kompakt bad til to

Bad asymmetrisk Apollo

Corner Whirlpool Apollo

Bad skrifttype fritstående

Coliseum

Handelsmærke Coliseum repræsenterer firmaet Coliseum Bas. I mere end syv år er det russiske marked blevet leveret med Coliseum-produkter. Hovedaktiviteten i virksomhedens aktiviteter er kvalitetskontrol, tilgængelighed, moderne design.

Bad COLISEUM

Gemy

Firma Gemy har specialiseret sig i produktion af boblebad. Virksomheden blev grundlagt i 1990 i industriområdet i Foshan-provinsen. Gemy producerer kun certificerede produkter af høj kvalitet akryl, som med succes sælges i Europa, Rusland, USA og andre lande.

Hydromassage bad med overhead shower

Triangulært hydromassage bad

Rektangulært bad med hydromassage

Asymmetrisk bad Gemi

Ovalt vægmonteret bad

Rød mini swimmingpool med hydromassage og belysning

floden

Brand River - markedet er kendt siden 2001. På trods af at dette er et ungt selskab, rejser kvaliteten af ​​flodprodukter ikke spørgsmål. Produkterne i dette firma er fuldt certificeret, og dets kvalitet opfylder fuldt ud internationale standarder. Virksomheden har specialiseret sig i produktion af brusekabiner, der er lavet af miljømaterialer.

Bad fra det kinesiske mærke River

Golf

Firma Golf producerer en sort og populær i verden af ​​sanitære produkter. Men hovedretningen af ​​sin aktivitet er produktion af hydromassage brusekabiner og spahytter.

Den seneste innovation i virksomheden var en fundamentalt ny udvikling. Selskabets ingeniører skabte en nyskabende model, der kombinerer en brusekabine og en infrarød sauna, der er i stor efterspørgsel, ikke kun i Kina, men over hele verden.

Runde fritliggende bad med hydromassage

Rektangulært badekar Golf

Ikke-standard badeværelse til to

Boblebad fra Golf brand

Bad fra mærket Golf

Ovalt bad

Huber

Company Huber til fremstilling af sanitetsartikler blev grundlagt i 1968. I øjeblikket vil en bred vifte af produkter fra dette firma tilfredsstille efterspørgslen fra enhver køber. Brusekabiner, badeværelser, hydrosauner med moderne design og mange nyttige funktioner er nemme at bruge og holdbare, da de kun er lavet af kvalitet og certificeret materiale.

Brusekabiner Huber

Vela

Kinesisk firma Vela producerer sanitetsartikler af forskellige typer, men hovedprioriteten er produktion af brusekabiner, hvad angår kvalitet, funktionalitet og design, på ingen måde dårligere end de berømte europæiske mærker.

Bad fra firmaet Vela

fordele

Det optimale "priskvalitet" -forhold opnås ved, at certificerede kinesiske akrylbadekar er lavet af kvalitetsstøbt akryl fremstillet af lokale producenter.

Sortimentet overrasker selv den mest kræsne køber med sit udvalg af designideer, stilarter, størrelser og former. Kinesiske mestre bruger dristigt deres kreative ideer og lægger særlig vægt på en bred vifte af komfortmuligheder, uden at glemme billige budgetmodeller. Det er meget praktisk i sådanne modeller at have mulighed for gradvist at fylde badet med muligheder. For eksempel ved at købe det enkleste akrylbad med minimal teknisk indhold, kan du om nødvendigt nemt installere ekstra muligheder.

Mini swimmingpool af kinesisk oprindelse

Akryl asymmetrisk badekar Kina

Træbadekar fabrikation i Kina

Bredt valg - fra forme til materiale

Valget af et nyt bad er en meget kompliceret og besværlig proces. Hvordan man vælger det rigtige valg, for ikke at fortryde det under badets drift?

Først og fremmest skal du beslutte, hvad du vil se på dit badeværelse. Det moderne badmarked er så forskelligt, at en uforberedt køber finder det meget svært at navigere.

Bestem badets størrelse, materialet, hvorfra det er lavet, formen og selvfølgelig vælg producenten. Badets volumen varierer sædvanligvis fra 200 liter (lille) til 250-300 liter (stor). Nogle producenter tilbyder og sessile bade, som indeholder mindre end 150 liter.

Grundformer og sorter

Moderne bade fra Kina tiltrækker købere med en bred vifte af former og modifikationer af modeller.

De har ikke kun klassiske former, men mange andre muligheder:

 • med armlæn;
 • trin;
 • belysning;
 • whirlpool;
 • TV;
 • elektronisk styret.

Badekar af ikke-standardform er normalt lavet af et så universelt materiale som akryl.

Akryl hjørne bad med trapper

Innovativt bad fra KKR mærke

Lille badekar

Hvilken form for bad bør foretrækkes, er det nødvendigt at bestemme hver enkelt sag separat:

 • Badekar af klassisk rektangulær form Den mest almindelige mulighed for standard lejligheder med små badeværelser. Sådanne badeværelser kan nemt indtastes selv i de mindste rum. Desuden er et klassisk bad den mest økonomiske løsning.
 • Hjørne bade - Et fremragende kompromis for dem, der ønsker at købe bad med stor kapacitet, men har et lille badeværelse. Denne form af badet giver dig mulighed for anstændigt at spare plads og ikke fratage dig komfort. Meget ofte hjørne bade fra Kina er desuden udstyret med en hydromassage funktion.
 • Badekar af oval form antage et rummeligt værelse. Sådanne badeværelser ser dyre ud og søges både langs væggen og i midten af ​​badeværelset. At vælge et ovalt bad er ret dyrt, da sådanne badekar nødvendigvis vil være udstyret med behagelige ekstrafunktioner, såsom belysning, hydromassage og i særligt dyre modeller - elektronisk styring af alle funktioner.
 • Badekar af runde form kombinere begrebet rigdom og luksus. Når alt kommer til alt, kræver installering af et bad et rigtig stort rum. Sådanne modeller er udstyret med jacuzzi, hydromassagefunktioner og mange andre ekstrafunktioner.
Kinesiske motiver i det indre af badeværelset

Grundlæggende udvælgelseskriterier

En vigtig faktor ved valget er det materiale, hvorfra badet er lavet:

 • Badekar af støbejern de er lang levetid, fremragende anti-korrosionsegenskaber, de holder varmen godt. Den eneste ulempe - en masse vægt, har en positiv side - hundrede kilo bad tåler enhver vægt.
 • Stålbade Økonomisk mulighed for personer med en lille indkomst. De største ulemper ved sådanne bad er kort levetid, ca. 10 år, stærk lydighed og meget let vægt, ikke mere end 25 kg. Også disse bade køler meget hurtigt. Oftest er stål brugt til at stille stillesiddende bade, som er mest populære blandt hotelgæster, hoteller, lejede lejligheder.
 • Badekar af akryl i øjeblikket er den bedste mulighed for moderne VVS. Fordele ved sådanne badekar er mere end ulemper. Akryl, som støbejern, holder varmen godt, er ikke udsat for korrosion, absorberer ikke kalk og bundfald fra hårdt og snavset vand. Beskadiget ved et uheld kan overfladen af ​​akrylbadekaret nemt genoprettes. Den eneste ulempe ved akrylbadet er, at den deformeres ved temperaturer over 80 grader, så du bliver nødt til at nægte sådanne varme bade.
 • Plast bad - En billig erstatning for akrylbad. ABS plast er et skørt materiale, levetiden er meget kort, ikke mere end 5 år, hyppige reparationer og restaurering er nødvendig. Du kan finde og kombinerede muligheder - udenfor badet er akryl, og indeni er trimmet med plastik. Et sådant bad med god pleje kan vare lidt længere, men ikke meget.
Badeværelse indvendigt af Feng Shui

Interiør i orientalsk stil

Så de grundlæggende kriterier for at vælge et bad, som vil hjælpe dig med at vælge den mest optimale købsoption.

 • Behovet for at fastlægge prisklassen af ​​sanitetsartikler.
 • Valget af det materiale, hvorfra badet vil blive lavet under hensyntagen til de teknologiske egenskaber, for det første som bekvemmelighed, styrke og holdbarhed.
 • Definition med dimensioner, form og tilgængelighed af yderligere funktioner.
Loading...