Italienska bad - oklanderlig stil och utmärkt kvalitet | asia-oss.org

Italienska bad – oklanderlig stil och utmärkt kvalitet

Italienska bad - oklanderlig stil och utmärkt kvalitet

val

Det är självklart, hur väl vi väljer ett bad, vi kommer att känna oss så bekväma i det. Valet bör tas på allvar, så att du senare inte upplever besvikelse i ditt förvärv. Tillverkare erbjuder ett stort utbud av former och material från vilka badet är gjord. Alla kan välja något för sin själ, men ofta kan man "gå vilse" i denna sort.

Det italienska badet

Vad ska man titta efter när man väljer ett bad i Italien:

 • Material av tillverkning. Det kan vara ett bad av gjutjärn, akryl, stål, trä, marmor, glas. Därför måste du själv klart definiera vad du vill se i ditt badrum. Var noga med att ta hänsyn till materialets egenskaper, dess värmeledningsförmåga. På hur man väljer ett bad kan du läsa i en annan vår artikel.
 • Former och storlekar. Det är inte överflödigt att konsultera en försäljningskonsult. Han kommer exakt att ge en beskrivning av den produkt du gillar, eller han kommer att ge något råd.

Fortfarande, håll dig till den gyllene medelvärdet: överväga en specialists uppfattning och dina behov. Och nu lite mer detaljerad om vart och ett av urvalskriterierna.

Italienskt bad med belysning

Modernt italienskt-gjort antik stil bad

Bad Italien

Ledande varumärken

På den italienska badmarknaden finns det många märken som är uppmärksamma.

Låt oss dö på de viktigaste varumärkena:

 • albatros;
 • Teuco;
 • jacuzzi;
 • Antonio Lupi;
 • castalia;
 • BelBagno;
 • Gruppo Treesse.

Vackert italienskt bad

Albatros

Detta varumärke är bland de tre ledande italienska tillverkarna av akrylbadkar, spa-badkar, duschkabiner och hyllor.

Historien om varumärket började 1982. Idag är varumärket en del av det stora europeiska företaget Gertina Holding Grup.

Det grundläggande begreppet varumärket - Maximal avslappning och positiva känslor som vatten ger oss.

Bad Albatros

Märkesortimentet innehåller cirka 700 modeller.

Företaget utvecklade ett innovativt material - WhiVe (White Velvet). Det är allergivänligt, perfekt rengjorda, har ett högt motstånd mot slipmedel, ultravioletta strålar och högfärgsstabilitet. Företaget erbjuder badmodeller för varje smak: från standard till designer.

Varje badmodell kan utrustas med:

 • bubbelpoolsystem;
 • aeromassage (Airpool);
 • jonisering;
 • avloppssystem
 • självrengörande;
 • bakgrundsbelyst.

Dimensionerna på jacuzzin undersöktes av oss i en annan artikel.

Bad från märket Albatros

Asymmetrisk bad från Albatros varumärke

Bad Albatros

Det självrengörande systemet (Clean Professional System) gör det möjligt att rengöra och desinficera badet ordentligt och dränera vattnet.

Det automatiska avloppssystemet (Aqua Sense) förhindrar överflödet av badet och återställer eller dränerar automatiskt vattnet.

Albatros badkaret blir en riktig dekoration för alla badrum. Bolagets prissättningspolitik är lojal och fokuserad på maximal inriktning mot kundernas behov och önskemål.

Särskild kärlek till kunder njuter av SPA-poolerna.

Spa Swimmingpool Albatros

Teuco Guzzini

Historien om Teuco Guzzini-märket började under 1970-talet. Under sin verksamhet bedriver företaget ständigt forskning inom materialvetenskap, teknikförbättring och introduktion av innovationer till satsproduktion.

Bad av detta märke kännetecknas av olika former, hög kvalitet och maximal komfort.

Patenterad av företaget akrylmaterial Duralight Den har hög styrka, utmärkt utseende och ger utmärkta taktila känslor till användaren av produkten.

Hydromassage bad dekorerad med wenge trä

Badkar Teuco Guzzini:

 • osynliga hydromassagedysor (Hydroline), som är inbyggda i hålen och inte skjuter ut över badets yta. Detta är en speciell stolthet i företaget;
 • Hydrosilensystemet ger maximal komfort när du använder bubbelpoolen, vilket ger en låg ljudnivå.
 • ultraljudsmassystem Hydrosonic. Denna typ av massage ger en enhetlig subkutan massageffekt, vilket ger bra lymfdränering, eliminerar celluliter och bidrar till att minska muskeltonen efter fysisk ansträngning.

Produkter från Teuco Guzzini - det är skönhet, komfort och säkerhet.

Osynliga munstycken i Teuco Guzzini badet

Exklusiva badmodeller kan dekoreras med värdefulla trädslag, men även de enklaste modellerna har ungefär trettio varianter av färgkörning. Dessutom stöds alla modeller av bad av andra VVS-produkter och möbler från samma samling.

För att utveckla designen av sanitetsvaror samlar företaget sig till de mest kända italienska och världsdesignstudiorna och byråerna:

 • studio av konstdesign «Talocci»,
 • arkitektonisk studio «Luca Scacchetti»,
 • företaget "Angeletti-Ruzza" och "RonAradStudio"
 • studio "Matteo Nunziati" och företaget "Wilmotte Associerade S. A.,
 • designer med ett världsomspännande rykte - Massimo Iosa Gini.
Bad från Teuco varumärke

Hörnbad Teuco

Teuco badtunna

Jacuzzi

Det är världens ledande tillverkare av badkar med hydromassage, spa och andra Wellness-design för badrum.

Vackert jacuzzi

Företaget har mer än ett sekels historia, är utvecklaren av det första bubbelpoolssystemet för badkar och till och med idag är bad från detta varumärke ledare för försäljning runt om i världen. Ledande världshotell och spacenter använder Jacuzzi-produkter för att utrusta badrum och avkopplingszoner. Ledande vetenskapliga centra från olika länder bedriver forskning för detta företag, så jacuzzin är utrustade med den senaste tekniska utvecklingen.

Jacuzzi bad

Vackert jacuzzi

Jacuzzi - bad i rummet

Företaget har mer än trehundra patent för uppfinningar inom teknik och material.

Av de viktigaste teknologier som används av företaget i massproduktionen av badkar och pooler kan det noteras:

 • hydrauliskt system för att förhindra igensättning
 • innovativt badrumssystem Aquasystem;
 • hydromassage shi-a-tsu;
 • motorer av hydromassagesystem, vars kvalitet anses oöverträffad.

Olika former, avancerad teknisk utrustning, ständig strävan efter excellens och kvalitet, flexibel prispolitik är de viktigaste fördelarna med Jacuzzi-märket.

Jacuzzi bubbelbad

Antonio Lupi

Det italienska varumärket Antonio Lupi är en symbios av magnifik design, laconicism och naturmaterial. Av de dussintals produkter som erbjuds dig lär du dig alltid badet från Antonio Lupi. De mest kreativa formerna, ergonomin, en kombination av minimalism och delikat smak, högsta kvalitet gör bad från Antonio Lupi - ett verkligt konstverk.

Bad Antonio Lupi

Rörmokare av detta märke är Italiens ande och traditioner, som är belägna i en mängd olika material. Som du redan visste kommer Antonio Lupis bad inte bara att bli rörmokare, men ett verkligt konstobjekt på badrummet. Huvudprincipen för varumärket är skapandet av integrerade lösningar.

Samlingar av sanitetsartiklar, möbler och tillbehör till badrum kommer att bidra till att skapa inredningen i dina drömmar. Nyligen skapas många samlingar i en symbios av italienska och japanska designtrender.

Sanitär teknik Antonio Lupi

Sanitärteknik med belysning Antonio Lupi

Original VVS Antonio Lupi

Företaget drar till samarbetsdesigners med världsnamn: Frederico Sandri, Domenico de Palo, Carlo Colombo, Oscar Buratti och många andra. Med tanke på att företaget i början av sin verksamhet var engagerad i produktionen av glasprodukter, glasbad och sänkor av detta varumärke är verkliga mästerverk.

Bad med foder

Bad från Antonio Lupi

Bad från en natursten

Castalia

En av de mest traditionella italienska varumärkena. Företaget är specialiserat på produktion av stål och gjutjärnbad.

Castalia gjutjärnbad med hydromassage

I 150 år har företaget producerat gjutjärn av utmärkt kvalitet.

Ett kännetecken hos varumärket är användningen vid tillverkning av gjutjärn och titanbeläggning av hög kvalitet.

Sådana bad kännetecknas inte av förädling av formulären, men du kan försäkra dig om produktens kvalitet, tillförlitlighet och hållbarhet.

Praktiskt taget alla modeller av bad gjord av gjutjärn har en sju lager emaljbeläggning och en slitstark yta. Även för högkvalitativa tillbehör: handtag, nackstöd och ben. Bad från varumärket Castalia - det är hög kvalitet och funktionalitet till ett rimligt pris.

BelBagno

En av de mest kända italienska varumärkena för tillverkning av sanitetsartiklar och badrumsmöbler är BelBagno. Produkterna i detta företag är av hög kvalitet, utsökta former och överkomligt pris.

Gjutjärnbad BelBagno

Kataloget med bad från varumärket BelBagno representeras av modeller gjorda av gjutjärn och akryl. För fans av retrostil är varumärket BelBagno en riktig hitta. Företaget producerar ett brett utbud av fristående badkar, utförda i olika stilar: klassisk, retro, modern och andra.

Badkarens skönhet, tillbehör till dem och sanitetsvaror motsvarar helt och hållet varumärkets slogan: "Vackra badrum - ett vackert liv".

Bad BelBagno i klassisk stil

Svart BelBagno bad i jugendstil

Pearl Bath BelBagno

Gruppo Treesse

Grundaren av varumärket Gruppo Treesse är Franco Merenda. Nästan fyrtio år specialiserar företaget sig på utsläpp av designbad utrustade med avancerade tekniska enheter.

Bad med hydromassage Gruppo Treesse

Varumärket arbetar med ledande designers i Italien och runt om i världen: Mark Sadler, Paolo Pare, Patiritsio Batoni, Alessandro Lenard, Anika Elisabetta Lucera och andra.

I produktion används inte bara standardmaterial: akryl- eller gjutjärn, såväl som extraordinära lösningar - värdefulla trädslag, dyra efterbehandling, målning och till och med Swarovski-stenar.

Bad Calypso - Gruppo Treesse

Vackert bad Gruppo Treesse

Bad Calypso från Gruppo Treesse

I varumärkets kataloger finns badrum i olika former och storlekar: från de minsta till poolerna. Alla produkter av varumärket förenar den magnifika designen, detaljerna och högkvalitativa detaljer.

Vackert bad Gruppo Treesse

Tekniken, patenterad av företaget Mytherme System - gör kvaliteten på vattnet i badrummet nära kvalitet till det termiska vattnet.

Många modeller av hydromassagebad är utrustade med dolda hydromassagedysor Ghost System.

Innovativa automatiska dräneringssystem, som tillåter att dränera vatten på bara ett och ett halvt minut, visade sig vara utmärkt.

Gruppo Treesse-varumärket är alltid ett individuellt specialhandstil, som genom inredningens inslag lyfter fram den delikata smaken och karismaen hos dess ägare.

Bad från Gruppo Treesse

Svart bad med Swarovski stenar

Bad för två från Gruppo Treesse - avkoppling

Klassiskt bad från Gruppo Treesse

Hem SPA från Gruppo Treesse

Bad Gruppo Treesse

Bad från Gruppo Treesse

Gruppo Treesse - bad

Vackert bad från Gruppo Treesse

dimensioner

Storleken på ditt bad är direkt beroende av badrummets material. Överens om du har ett badrum ganska liten, den enorma bad i det bara inte passar, eller efter installationen inget utrymme kvar för andra VVS eller möbler. Därför kan du välja ett bad av icke-standardstorlekar eller asymmetrisk form.

Glöm inte dina fysiska parametrar: höjd, vikt. Detta är inte heller obetydligt.

Asymmetriskt bad från Antonio Lupi

En bra lösning är ett bad som vi tar i viloläget. Denna position säkerställer en minimal belastning på ryggraden, så vi får maximal vila och komfort.

Varje bad har en djupparameter. Det måste också beaktas när man väljer ett bad. Ett djupt bad skapar besvär när du kommer ut ur det. Utgående från detta kommer det optimala djupet att vara upp till 60 cm.

Mini Gen Y

Bad av standardstorlekar tillverkad i Italien

Mini-pool från det italienska företaget

form

Som nämnts ovan, Italien ger oss ett rikt utbud av olika former: rektangulära, ovala, runda, med fasade kanter, i kombination med en duschkabin utrustad med massagestrålar, med ljus och många andra funktioner.

De kan vara utrustade med handtag för bekvämlighet, olika anordningar i form av stegar och armstöd.

Badet kan utformas för två eller tre personer. I vilket fall, jaga inte antalet alternativ eller närvaron av de funktioner som är ganska troliga att du inte kommer att användas. Skaffa något som verkligen ger komfort, bekvämlighet och hjälp att slappna av efter en hård dags arbete.

Ovalt formade badkar

material

Tänk på de mest populära materialen från vilka italienska bad är gjorda:

 • gjutjärn;
 • akryl;
 • stål.
Italienskt gjutjärn

Stålbad gjorda i Italien

Akrylbad Italien

gjutjärn

Gjutjärnbadet är starkt och hållbart.

Dess viktigaste fördel genom att det håller temperaturen av vatten hällt in i det under en lång tid. Baserat på denna kvalitet är ett sådant bad oumbärligt för dem som gillar att ligga och suga i varmt vatten. Kyl ned vattnet kommer att vara långt. Gjutjärnbad är mycket stabila. Därför kan du säkert lägga en kakel eller kakel. Det blir ingen deformation under drift.

Strykjärn badkar vackert

Original gjutjärnbad med spegelmosaik

Gjutjärnbad med en lista

I närvaro av sådana uppenbara fördelar är det också brister. Huvuddelen är vikten. Även med hänsyn till modern teknik, kommer ett sådant bad att väga minst 120 kg. Detta är extremt obekvämt för installation och installation.

Om du fortfarande bestämde dig för att köpa ett bad av gjutjärn, noggrant överväga dess beläggning av emalj. Det ska vara jämnt och ha en likformig färgfördelning. Nackdelen med gjutjärnstrukturen är att dess former alltid är vanliga och vanliga. Du hittar inte ett triangulärt eller ovalt gjutjärnbad.

Gjutjärn rött bad

akryl

Om du vill ha ett bad av ovanlig form, välj sedan akryl. Dessutom är akryl nu i trenden.

Det viktigaste du bör vara uppmärksam på när du väljer ett akrylbad är akrylplagans tjocklek. Den optimala versionen är 5-6 mm, mindre är inte tillåtet. Kontrollera om styrka bad av akryl kan vara samma som vi testar modningen av vattenmelon, det vill säga knackar på den. Ljudet måste vara dövt. Det är inte heller billigt att sätta ett högkvalitativt akrylbad.

Plus ett sådant bad i sin värmeledningsförmåga. Vattnet som hälls i badet svalnar till 1 °, efter 30 minuter. Enig, en bra indikator.

Akrylbadret är ganska starkt, och ytan är lätt att rengöra och återställa.

Akrylbadprodukter från Italien

Bad med belysning

Akrylbad

stål

Ett annat material från vilket badet är gjord är stål.

Stålbad i vikt är det enklaste, till kostnaden - det billigaste. Detta bad är perfekt för att ge. Den kan enkelt transporteras och installeras.

Stål - materialet är plast, så tillverkarna erbjuder ett överflöd av former för sina kunder.

Trots fördelarna med dessa modeller finns det synliga nackdelar - det här är dålig värmeisolering. Varmt vatten svalnar på några minuter. Praktisk frånvaro av ljudisolering orsakar också besvär. Vattnet i detta bad är väldigt högt och det irriterar ägarna av stålbad. Så, om du inte förvirrar de listade nackdelarna med ett stålbad, kan du säkert köpa det.

Stål italienskt bad

trä

Materialet för att göra badet kan fungera som ett träd. En ganska trevlig känsla skapas när kroppen och den naturliga komponenten kommer i kontakt. Det är ganska svårt att ta hand om sådana badrum.

Träbadekar

Svart träbad av italienskt ursprung

Träbadekar

sten

Echoes av det förflutna kan kallas bad av sten. De är naturligtvis inte gjorda av en enda bit sten. Modern teknik har gjort processen mycket enklare genom att göra ett akrylbad i ett sådant mirakel. Marmorchips läggs till akryl, och resultatet är ett mycket raffinerat och dyrt element i badrumsinredningen. Designers erbjuder ett brett utbud av färglösningar för sådana badkar.

Bad av konstgjord sten

glas

Glas är ett av de extravaganta materialen. Sådana fantastiska produkter i en liten mängd, men erbjuds av tillverkare. Glaset för ett sådant bad är utomordentligt hållbart.

Rött glasbad Italien

Quaryl

De sällsynta baden är gjorda av kvark. Kvarts och akryl i symbios ger ett ovanligt material som absorberar alla akrylbadets positiva ögonblick. Det är svårt att hitta ett sådant bad, men det är möjligt.

Whirlpool Bath

Bad och mini-pooler

Nu i topp popularitet är italienska bad med funktionen hydromassage. Det här är inte oavsiktligt, eftersom massageproceduren alltid har gett nöje och nytta. När du väljer ett bad med hydromassage, börja naturligtvis med valet av materialet för tillverkning.

Det perfekta valet i detta fall är akryl badkar.

Var uppmärksam på

 • pump. Pumpens kapacitet på 1 kW kommer att klara 250 liter vatten, rekryteras i badet. Följ nästa regel: Pumpens effekt är direkt relaterad till antalet munstycken som utför massagefunktionen. Ju fler munstycken desto högre pumpkapacitet.
 • plats för massagestrålar. De måste arbeta på alla större delar av kroppen.
 • Varje bad med hydromassage har en kontrollpanel. Det kan vara både elektroniskt och pneumatiskt. Den elektroniska konsolen ger naturligtvis fler möjligheter, inklusive lägen, det kan vara ungefär tio och kraften av vattenpåverkan på kroppen.
Bad med hydromassageproduktion i Italien

Bad med hydromassage är en uppfinning från Italien. Och namnet bär det till heders uppfinnare: "Jacuzzi". Detta är namnet på en italiensk familj som uppfann och genomförde denna innovation.

Närvaron av ett sådant bad ger mycket nöje, och med olika aromatiska medel kan du skapa ett slags mini-salong med SPA-procedurer i ditt badrum.

Jacuzzi badkar

Jacuzzi från den senaste samlingen

Jacuzzi byggd i wenge

Funktioner av moderna modeller

Nyligen, Italien - är ledande bland länderna i VVS-tillverkare. Hittills ser italienarna badrummet som ett helgedom. Därför ges utvecklingen av bad särskild uppmärksamhet. Och som en följd av denna produkt är vackra, exklusiva och lyxiga.

Lägg till dessa parametrar kvalitet och vi kommer att få en förklaring av världens kärlek i italienska produkter. Du kan säkert säga att något badrum omvandlas om det innehåller andan i Italien.

Graciösa tillbehör, klassisk stil och form skapar en obeskrivlig känsla av ljushet, komfort och förfining. Jacuzzi kommer att ge maximal avkoppling. Förnuftig användning av material för tillverkning av badkar är en annan anledning att välja Italienska produkter.

Elegant italienskt bad

Från budget till elitmodeller

Elite modeller av italienska bad är inte av misstag kallade eliten. De är utförandet av lyx. Detta uppnås genom att använda designers av en mängd olika färger och lösningar.

Förekomsten av ett kreativt utvecklingssätt är huvudkomponenten.

Färg är en av de viktiga parametrarna som används i badrummet. Plocka upp ett bad, som passar perfekt in i interiören och inte bryter mot färgschemat, kommer inte vara svårt.

En av kännetecknen för elitens italienska bad är den målade ytterkanten. Vad italienare verkar vara i ordning av saker är förstås bara för ryska köpare som älskar icke-standardiserade lösningar. Till exempel ett bad med ljusa och extravaganta färger.

Funktionalitet och ett elitbad är begrepp som är oskiljaktiga från varandra. Till exempel ett bad med en liten dörr. En person går in i ett sådant bad, stänger dörren och börjar rita vatten. Mycket bekvämt alternativ för personer som är begränsade i rörelse på grund av sjukdom. Detta bad är ganska dyrt.

Gul designerbad

Natursten bad från Antonio Lupi

Designerbad Dune

Och även om badrummet i representationen av sanna italienare borde vara ganska rymligt, tar tillverkarna hänsyn till de egna egenskaperna hos våra bostäder. Därför kan de också erbjuda små vinkelstrukturer. Faktum är att vem som helst kan hitta något som är lämpligt för sig själv och för budgeten, och att smaka, som i sitt badrum utgör en del av Italien.

Badrum i italiensk stil

Lite historia

Italien på medeltiden var inte mycket ren. Folk hade rätt att tvätta endast en gång i månaden. Samtidigt fanns det en ganska tydlig motivering för sin livsstil, baserat på religiösa lokaler. Kyrkan betraktade synden en frekvent tvättning av hennes kropp.

Det var en åsikt att vanliga vattenprocedurer skadade hälsan och skadade själen. De analfabeter och fattiga människorna tvivlade inte alls på de rättvisa företrädarna för de kyrkliga myndigheterna och gick smutsigt och otvättat i flera månader.

Konsekvensen av denna livsstil är olika epidemier som har hävdat ett stort antal människoliv. Det är intressant att den antika perioden var ganska annorlunda i detta avseende från medeltiden. Låt oss återkalla det romerska rikets epok. I varje hus i den tiden var det ett bad. Det kunde hittas i de rika och de fattiga. Låt oss påminna om historiens berömda romerska bad och bad.

Romersk bad bad

Två tusen år senare förändrades situationen till exakt motsatsen: hygienreglerna hölls till ett minimum. Och detta var Vatikanens efterfrågan. Medborgarna tvingades att byta bad på bassängerna.

På ett grundläggande sätt förändrades allt med renässansen. Denna period av historia återupplivade inte bara konst, men återvände återigen badet sitt sanna syfte. Bad "körde" i mänskliga hus och stärkte sin position där starkt. Stärkt på ett sådant sätt att det blev föremål för dyrkan. Badet måste ha varit i mitten av den stora salen för att markera vilken viktig plats den har i människolivet.

Det italienska badet av renässansen

Renässansbaden urskilde den ursprungliga designen, som fann manifestationer i olika former. Lägg till detta och olika dekorationer, stuckaturer och andra sätt att förråda originaliteten och skönheten i produkten. Bad blir ett verkligt konstverk. Denna skönhet och sofistikering är stilen helt förkroppsligad av tillverkare från Italien till denna dag.

Antikbad

Bad början av 1900-talet

Bad i 18th century

Med tiden har italienska tillverkare kommit till behovet av att skapa massagedesigner. Först lyckades inte försöket att skapa hydromassagebad. Kanske skaparna hade inte tillräckligt med erfarenhet och skicklighet. Därefter är bad från Italien utrustade med hydromassage, och nu beundras dessa produkter över hela världen, vilket positivt påverkar konsumenternas efterfrågan.

Loading...