Italienske bade - upåklagelig stil og fremragende kvalitet | asia-oss.org

Italienske bade – upåklagelig stil og fremragende kvalitet

Italienske bade - upåklagelig stil og fremragende kvalitet

udvalg

Det siger sig selv, hvor godt vi vælger et bad, vi vil føle os så behagelige i det. Valget bør tages alvorligt, så du senere ikke oplever skuffelse i din erhvervelse. Producenter tilbyder et stort udvalg af former og materialer, hvorfra badene er lavet. Alle kan vælge noget for sin sjæl, men ofte kan man "gå vild" i denne sort.

Det italienske bad

Hvad skal man se efter, når man vælger et bad i Italien:

 • Fremstillingsmateriale. Det kan være et bad af støbejern, akryl, stål, træ, marmor, glas. Derfor skal du selv klart definere, hvad du vil se på dit badeværelse. Når du vælger, skal du tage højde for materialets egenskaber, dens termiske ledningsevne. På hvordan man vælger et bad, kan du læse i en anden vores artikel.
 • Former og størrelser. Det er ikke overflødigt at konsultere en salgskonsulent. Han vil præcis give en beskrivelse af den vare, du kan lide, eller han vil rådgive noget.

Stadig, hold dig til den gyldne middel: Overvej en specialists mening og dine behov. Og nu lidt mere detaljeret om hver af udvælgelseskriterierne.

Italiensk bad med belysning

Moderne italiensk-lavet antikke stil bad

Bad Italien

Førende mærker

På det italienske badmarked er der mange mærker, der er opmærksomme på.

Lad os dvæle på de vigtigste mærker:

 • albatros;
 • Teuco;
 • Jacuzzi;
 • Antonio Lupi;
 • Castalia;
 • BelBagno;
 • Gruppo Treesse.

Smukt italiensk bad

Albatros

Dette mærke er blandt de tre førende italienske producenter af hydro-massage akryl badekar, spa pools, brusere og racks.

Historien om mærket begyndte i 1982. I dag er mærket en del af den store europæiske bedrift Gertina Holding Grup.

Det grundlæggende koncept for mærket - Den maksimale afslapning og positive følelser, som vand giver os.

Bad Albatros

Varemærket omfatter ca. 700 modeller.

Virksomheden udviklede et innovativt materiale - WhiVe (White Velvet). Det er allergivenligt, perfekt rengjort, har en høj modstand mod slibemidler, ultraviolette stråler og høj farvestabilitet. Virksomheden tilbyder bademodeller til enhver smag: fra standard til designer.

Enhver bademodel kan udstyres med:

 • boblebad systemer;
 • aeromassage (Airpool);
 • ionisering;
 • dræn-overløbssystem;
 • selvrensende;
 • baggrundsbelyst.

Dimensioner af boblebadet blev undersøgt af os i en anden artikel.

Bad fra mærket Albatros

Asymmetrisk bad fra Albatros mærke

Bad Albatros

Det selvrensende system (Clean Professional System) giver dig mulighed for grundigt at rengøre og desinficere badet og dræne vandet.

Det automatiserede dræn-overløbssystem (Aqua Sense) forhindrer overløb af badet og genopretter eller aflader vandet automatisk.

Albatros badekaret bliver en rigtig dekoration til ethvert badeværelse. Virksomhedens prispolitik er loyal og fokuseret på maksimal orientering til kundernes behov og ønsker.

Særlig kærlighed til kunder nyder SPA-puljerne.

Spa Swimmingpool Albatros

Teuco Guzzini

Historien om Teuco Guzzini mærket begyndte i 70'erne af det sidste århundrede. Under sin virksomhed gennemfører selskabet konstant forskning inden for materialevidenskab, teknologiforbedring og introduktion af innovationer til batchproduktion.

Badekar af dette mærke er kendetegnet ved forskellige former, høj kvalitet og maksimal komfort.

Patenteret af firmaets akrylmateriale Duralight Den har høj styrke, fremragende udseende og giver fremragende taktile følelser til brugeren af ​​produktet.

Hydromassage bad dekoreret med wenge træ

Badekar funktioner Teuco Guzzini:

 • usynlige hydromassage dyser (Hydroline), som er indbygget i hullerne og ikke stikker ud over badets overflade. Dette er en speciel stolthed i selskabet;
 • Hydrosilensystemet giver maksimal komfort, når du bruger boblebadet, hvilket giver et lavt lydniveau;
 • ultralydsmassagesystem Hydrosonic. Denne form for massage giver en ensartet subkutan massage effekt, som giver god lymfedræning, eliminerer cellulite og hjælper med at reducere muskeltonen efter fysisk anstrengelse.

Produkter fra Teuco Guzzini - det er skønhed, komfort og sikkerhed.

Usynlige dyser i Teuco Guzzini badet

Eksklusive modeller af bade kan dekoreres med værdifulde træarter, men selv de enkleste modeller har omkring tredive varianter af farveudførelse. Derudover understøttes alle bademodeller af andre VVS-produkter og møbler fra samme samling.

For at udvikle design af sanitetsartikler samlinger, tiltrækker virksomheden de mest berømte italienske og verdens design studioer og bureauer:

 • studio af kunstdesign «Talocci»,
 • arkitektonisk studie «Luca Scacchetti»,
 • Selskabet "Angeletti-Ruzza" og "RonAradStudio"
 • studio "Matteo Nunziati" og firmaet "Wilmotte Associerede S. A.,
 • designer med et verdensomspændende ry - Massimo Iosa Gini.
Bad fra Teuco mærke

Hjørnebad Teuco

Teuco boblebad

Jacuzzi

Det er verdens førende producent af badekar med hydromassage, spa-pools og andre wellness-design til badeværelser.

Smukt jacuzzi bad

Virksomheden har mere end et århundredes historie, er udvikleren af ​​det første boblebadsystem til badekar og til dags dato er bade fra dette mærke lederne af salget rundt om i verden. Ledende verdens hoteller og spa-centre bruger jacuzzi produkter til at udstyre badeværelser og afslapningszoner. Ledende videnskabelige centre fra forskellige lande udfører forskning for dette firma, så jacuzzibade er udstyret med den nyeste tekniske udvikling.

Jacuzzi badekar

Smukt jacuzzi bad

Jacuzzi - bad på værelset

Virksomheden har mere end tre hundrede patenter til opfindelser inden for teknologi og materialer.

Af de vigtigste teknologier, som virksomheden bruger i masseproduktionen af ​​badekar og svømmebassiner, kan det bemærkes:

 • hydraulisk system for at forhindre tilstopning;
 • Innovativt badeværelse management system Aquasystem;
 • hydromassage shi-a-tsu;
 • motorer af hydromassagesystemer, hvis kvalitet anses for uovertruffen.

Forskellige former, avanceret teknisk udstyr, konstant stræben efter excellence og kvalitet, fleksibel prispolitik er de vigtigste fordele ved Jacuzzi-mærket.

Jacuzzi Hot Tub

Antonio Lupi

Det italienske mærke Antonio Lupi er en symbiose af storslået design, laconicisme og naturlige materialer. Af de snesevis af produkter, der tilbydes til dig, lærer du altid badet fra Antonio Lupi. De mest kreative former, ergonomi, en kombination af minimalisme og delikat smag, højeste kvalitet gør bade fra Antonio Lupi - et ægte kunstværk.

Bad Antonio Lupi

VVS af dette mærke er Italiens ånd og traditioner, der er indbygget i en lang række materialer. Som du allerede vidste, bliver Antonio Lupi badene ikke bare VVS, men et ægte kunstobjekt på badeværelset. Hovedprincippet i mærket er skabelsen af ​​integrerede løsninger.

Samlinger af sanitetsartikler, møbler og tilbehør til badeværelser vil bidrage til at skabe det indre af dine drømme. For nylig er mange samlinger skabt i en symbiose af italienske og japanske designtendenser.

Sanitærteknik Antonio Lupi

Sanitærteknik med belysning Antonio Lupi

Original VVS Antonio Lupi

Virksomheden trækker til samarbejdsdesignere med verdensnavne: Frederico Sandri, Domenico de Palo, Carlo Colombo, Oscar Buratti og mange andre. I betragtning af at virksomheden i starten af ​​sin virksomhed var involveret i produktionen af ​​glasprodukter, er glasbad og dræn af dette mærke ægte mesterværker.

Bad med foring

Bad fra Antonio Lupi

Bad fra en natursten

Castalia

En af de mest traditionelle italienske mærker. Virksomheden har specialiseret sig i produktion af stål- og støbejernsbade.

Castalia støbejern bad med hydromassage

I 150 år har virksomheden produceret støbejernsbade af fremragende kvalitet.

Et kendetegn ved mærket er brugen i produktionen af ​​højkvalitets støbejern og titaniumcoating.

Sådanne badeværelser skelnes ikke af formen af ​​formularerne, men du kan være sikker på kvaliteten, pålideligheden og holdbarheden af ​​produktet.

Næsten alle modeller af bad i støbejern har en syvlags emaljebelægning og en glidende overflade. Også til højkvalitets tilbehør: håndtag, nakkestøtter og ben. Badekar fra mærket Castalia - det er høj kvalitet og funktionalitet til en rimelig pris.

BelBagno

Et af de mest kendte italienske mærker til fremstilling af sanitetsartikler og badeværelsesmøbler er BelBagno. Produkterne i dette firma er af høj kvalitet, udsøgte former og overkommelig pris.

Støbejernsbade BelBagno

Kataloget over bade fra BelBagno-mærket er repræsenteret af modeller fremstillet af støbejern og akryl. For fans af retro stil er BelBagno mærket et rigtigt fund. Virksomheden producerer en bred vifte af frittstående badekar, udført i forskellige stilarter: klassisk, retro, moderne og andre.

Skønhed af badekar, tilbehør til dem og samlinger af sanitetsartikler svarer helt til sloganet af mærket: "Smukke badeværelser - et smukt liv."

Bad BelBagno i klassisk stil

Sort BelBagno bad i jugendstil

Perle bad BelBagno

Gruppo Treesse

Grundlæggeren af ​​mærket Gruppo Treesse er Franco Merenda. Næsten fyrre år har firmaet specialiseret sig i udgivelse af design bade udstyret med avancerede tekniske enheder.

Bad med hydromassage Gruppo Treesse

Mærket samarbejder med førende designere i Italien og rundt om i verden: Mark Sadler, Paolo Paraa, Patiritsio Batoni, Alesandro Lenard, Anika-Elizabetta Lucheri og andre.

I produktion anvendes ikke kun standardmaterialer: akryl- eller støbejern, samt ekstraordinære løsninger - værdifulde træarter, dyre efterbehandling, maling og endda Swarovski sten.

Bad Calypso - Gruppo Treesse

Smukt bad Gruppo Treesse

Bad Calypso fra Gruppo Treesse

I katalogerne på mærket kan du finde badeværelser i forskellige former og størrelser: fra de mindste til puljerne. Alle produkter af mærket forener det storslåede design, opmærksomhed på detaljer og høj kvalitet.

Smukt bad Gruppo Treesse

Teknologien, patenteret af firmaet Mytherme System - gør kvaliteten af ​​vandet i badeværelset tæt på kvalitet til det termiske vand.

Mange modeller af hydromassage bade er udstyret med skjulte hydromassage dyser Ghost System.

Desuden har innovative automatiske dræningssystemer, som giver mulighed for at dræne vand på blot et og et halvt minut, vist sig at være fremragende.

Gruppo Treesse mærket er altid en individuel special håndskrift, som gennem indretningens emner understreger den sarte smag og charisma fra dens ejer.

Bad fra Gruppo Treesse

Sort bad med Swarovski sten

Bad for to fra Gruppo Treesse - afslapning

Klassisk bad fra Gruppo Treesse

Home SPA fra Gruppo Treesse

Bad Gruppo Treesse

Bad fra Gruppo Treesse

Gruppo Treesse - bad

Smukt bad fra Gruppo Treesse

dimensioner

Størrelsen af ​​dit bad er direkte afhængig af optagelsen af ​​badeværelset. Enig, hvis dit badeværelse er ret lille, så passer et stort badekar bare ikke ind, eller efter installationen vil der ikke være plads til andet VVS eller møbler. Derfor kan du vælge et bad med ikke-standardstørrelser eller asymmetrisk form.

Glem ikke om dine fysiske parametre: højde, vægt. Dette er heller ikke ubetydeligt.

Asymmetrisk bad fra Antonio Lupi

En god løsning er et bad, vi tager i en liggende stilling. Denne position sikrer en minimal belastning på ryggen, derfor får vi maksimal hvile og komfort.

Ethvert bad har en dybdeparameter. Det skal også tages i betragtning ved valg af bad. Et dybt bad skaber ulejlighed, når du kommer ud af det. Ud fra dette vil den optimale dybde være op til 60 cm.

Mini Gen Y

Bad af standardstørrelser produceret i Italien

Mini-pool fra det italienske selskab

form

Som nævnt ovenfor tilbyder Italien os et bredt udvalg af forskellige former: rektangulær, oval, rund, med skråkantede kanter kombineret med et brusebad med hydromassage med belysning og mange andre funktioner.

De kan udstyres med håndtag for nemheds skyld, forskellige enheder i form af stiger og armlæn.

Bad kan designes for to eller tre personer. Under alle omstændigheder må du ikke chase antallet af muligheder eller tilstedeværelsen af ​​de funktioner, der er helt sandsynlige, at du ikke vil blive brugt. Få noget, der virkelig giver komfort, bekvemmelighed og hjælp til at slappe af efter en hård dags arbejde.

Ovalt formet badekar

materialer

Overvej de mest populære materialer, hvorfra italienske bade er lavet:

 • støbejern;
 • akryl;
 • stål.
Italiensk støbejern

Stålbad lavet i Italien

Akryl bade Italien

Støbejern

Støbejernsbadet er stærkt og holdbart.

Dens vigtigste fordel ved at det holder lang tid i vandtemperaturen. Baseret på denne kvalitet er et sådant bad uundværligt for dem, der kan lide at lægge sig ned og sænke i varmt vand. Cool ned vandet vil være lang. Støbejernsbade er meget stabile. Derfor kan du sikkert lægge en flise eller flise. Der vil ikke være nogen deformation under drift.

Støbejern badekar smukt

Original støbejern bad med spejl mosaik

Støbejernbad med en liste

I nærværelse af sådanne tilsyneladende fordele er der også mangler. Det vigtigste er vægten. Selv under hensyntagen til moderne teknologi vil et sådant bad veje mindst 120 kg. Dette er yderst ubelejligt for installation og installation.

Hvis du stadig har besluttet at købe et bad af støbejern, skal du omhyggeligt overveje dens belægning af emalje. Det skal være ensartet og have en ensartet farvefordeling. Ulempen ved støbestrukturen er, at dens former altid er standard og almindelige. Du vil ikke finde et trekantet eller ovalt støbejernbad.

Cast Iron Red Bath

akryl

Hvis du vil have et bad af usædvanlig form, så vælg akryl. Desuden er akryl nu i trenden.

Det vigtigste, du bør være opmærksom på, når du vælger et akrylbad, er akrylpladens tykkelse. Den optimale version er 5-6 mm, mindre er ikke tilladt. Check for styrke bad af akryl kan være det samme som vi tester modenheden af ​​vandmelon, det vil sige banker på det. Lyden skal være døv. Det er heller ikke billigt at lægge et akrylbad af høj kvalitet.

Plus et sådant bad i dets termiske ledningsevne. Vandet, der hældes i badet, afkøles til 1 °, efter 30 minutter. Enig, en god indikator.

Akrylbadekaret er ret stærkt, og overfladen er let at rengøre og genoprette.

Akryl badprodukter fra Italien

Bad med belysning

Akryl bad

stål

Et andet materiale, hvorfra badene er lavet, er stål.

Stålbad efter vægt er det nemmeste, til prisen - det billigste. Dette bad er perfekt til at give. Det kan let transporteres og installeres.

Stål - materialet er plastik, så producenterne tilbyder et væld af former for deres kunder.

På trods af fordelene ved disse modeller er der synlige ulemper - det er dårlig varmeisolering. Varmt vand køler ned i løbet af få minutter. Praktisk fravær af støjisolering medfører også ulejlighed. Vandet i dette bad er meget højt og det irriterer ejerne af stålbad. Så hvis du ikke forveksler de listede ulemper ved et stålbad, kan du sikkert købe det.

Stål italiensk bad

træ

Materialet til badet kan tjene som et træ. En ret behagelig fornemmelse skabes, når kroppen og den naturlige komponent kommer i kontakt. Det er ret svært at tage sig af sådanne badeværelser.

Træbadekar

Sort træbad af italiensk oprindelse

Træbadekar

sten

Tidligere ekkoer kan kaldes bad af sten. De er naturligvis ikke lavet af et enkelt stykke sten. Moderne teknologi har gjort processen meget lettere ved at skifte et akrylbad ind i et sådant mirakel. Marmorfliser tilsættes til akryl, og resultatet er et meget raffineret og dyrt element i badeværelset. Designere tilbyder et bredt udvalg af farve løsninger til sådanne badekar.

Bad af kunstig sten

glas

Glas er et af de ekstravagante materialer. Sådanne fantastiske produkter i en lille mængde, men tilbydes af producenterne. Glaset til et sådant bad er ekstraordinært holdbart.

Rødt glasbad Italien

Quaryl

De sjældneste bade er lavet af kvark. Kvarts og akryl i symbiose giver et sådant usædvanligt materiale, som absorberede alle de positive øjeblikke i akrylbadet. Det er svært at finde et sådant bad, men det er muligt.

Whirlpool Bath

Bade og mini-pools

Nu på toppen af ​​populariteten er italienske bade med funktionen hydromassage. Dette er ikke tilfældigt, da massageproceduren altid har bragt glæde og gavn. Når du vælger et bad med hydromassage, starter du selvfølgelig med valget af materialet til fremstilling.

Det perfekte valg i dette tilfælde er akryl badekar.

Vær opmærksom på:

 • pumpe. Pumpens kapacitet på 1 kW vil klare 250 liter vand, der rekrutteres i badet. Følg den næste regel: Pumpens effekt er direkte relateret til antallet af dyser, der udfører massagefunktionen. Jo flere dyser, desto højere er pumpens kapacitet.
 • placering af massagestråler. De skal arbejde på alle de store dele af vores krop.
 • ethvert bad med hydromassage har et kontrolpanel. Det kan både være elektronisk og pneumatisk. Den elektroniske konsol giver naturligvis flere muligheder, herunder tilstande, der kan være omkring ti og kraften af ​​vandets indvirkning på vores krop.
Bad med hydromassageproduktion i Italien

Bade med hydromassage er en opfindelse fra Italien. Og navnet bærer det til ære for sin opfinder: "Jacuzzi". Dette er navnet på en italiensk familie, som opfandt og implementerede denne innovation.

Tilstedeværelsen af ​​et sådant bad giver en masse fornøjelse, og ved hjælp af forskellige aromatiske midler kan du i dit badeværelse skabe en slags mini-salon med SPA-procedurer.

Jacuzzi badekar

Jacuzzi fra den seneste samling

Jacuzzi bygget i wenge

Funktioner af moderne modeller

For nylig er Italien - lederen blandt landene i VVS-producenterne. Hidtil betragter italienerne badeværelset som en helligdom. Derfor er udviklingen af ​​bade særlig opmærksom. Og som følge af dette produkt er smukke, eksklusive og luksuriøse.

Tilføj til disse parametre kvalitet, og vi vil få en forklaring på hele verdens kærlighed i italienske produkter. Du kan trygt sige, at et badeværelse er omdannet, hvis det indeholder Italiens ånd.

Grasiøst tilbehør, klassisk stil og form skaber en ubeskrivelig følelse af lyshed, komfort og raffinement. Jacuzzi bade vil give maksimal afslapning. Fornuftig brug af materialer til fremstilling af badekar er en anden grund til at vælge Italienske produkter.

Elegant italiensk bad

Fra budget til elite modeller

Elite modeller af italienske bade er ikke ved et uheld kaldet elite. De er udførelsen af ​​luksus. Dette opnås ved at bruge designere af en bred vifte af farver og løsninger.

Tilstedeværelsen af ​​en kreativ tilgang til udvikling er hovedkomponenten.

Farve er et af de vigtige parametre, der bruges i badeværelset. Pick up et bad, som passer perfekt ind i interiøret og ikke krænker farveskemaet, vil ikke være svært.

En af kendetegnene ved de italienske badeværelser er den malede yderkant. Hvad italienere synes at være i rækkefølge af ting, er kun forståelig for russiske købere, der elsker ikke-standardiserede løsninger. For eksempel et bad med lyse og ekstravagante farver.

Funktionalitet og et elite bad er begreber, der er uadskillelige fra hinanden. For eksempel et bad med en lille dør. En person går ind i et bad, lukker døren og begynder at tegne vand. Meget praktisk mulighed for personer, der er begrænset i bevægelse på grund af sygdom. Dette bad er ret dyrt.

Gul designer bad

Natursten bad fra Antonio Lupi

Designer bad Dune

Og selvom badeværelset i repræsentationen af ​​sande italienere bør være ret rummeligt, tager producenterne hensyn til de særlige forhold i vores boligkvarter. Derfor kan de også tilbyde små vinkelstrukturer. Faktisk kan enhver finde noget, der passer til sig selv og for budgettet, og at smage, som i sit badeværelse er et stykke Italien.

Badeværelse i italiensk stil

Lidt historie

Italien i middelalderen var ikke meget ren. Folk havde ret til at vaske kun en gang om måneden. Samtidig var der en ret klar begrundelse for ens livsstil baseret på religiøse lokaler. Kirken betragtede synd en hyppig vask af hendes krop.

Der var en opfattelse, at hyppige vandprocedurer skadede helbredet og ødelagde sjælen. De analfabeter og fattige mennesker tvivlede slet ikke på rigtigheden af ​​repræsentanterne for de kirkelige myndigheder og gik i skidt og uvaskede i flere måneder.

Konsekvensen af ​​denne livsstil er forskellige epidemier, der har hævdet et stort antal menneskeliv. Det er interessant, at den gamle periode var helt anderledes i denne henseende fra middelalderen. Lad os huske det romerske imperiums æra. I hvert hus i den æra var der et bad. Det kunne findes i de rige og de fattiges hjem. Lad os huske fra historien de berømte romerske bade og bade.

Romersk badebad

To tusinde år senere ændrede situationen sig til det modsatte: hygiejnereglerne blev holdt til et minimum. Og dette var Vatikanets efterspørgsel. Borgerne blev tvunget til at skifte bade på bassinerne.

På en grundlæggende måde ændrede alt med renæssancen. Denne periode af historie genoplivede ikke kun kunst, men gav igen badet dets sande formål. Bath "kørte" ind i menneskelige huse og styrker sin position stærkt. Styrket på en sådan måde, at det blev genstand for tilbedelse. Badet skal have været i midten af ​​den store hall for at markere, hvad et vigtigt sted det har i menneskelivet.

Det italienske bad af renæssancen

Renæssancen skildrede det oprindelige design, som fandt manifestationer i forskellige former. Tilføj til dette og forskellige dekorationer, stucco og andre måder at forråde produktets originalitet og skønhed på. Bad bliver et rigtigt kunstværk. Denne skønhed og sofistikation er stilen fuldt ud udformet af producenter fra Italien til denne dag.

Antik bad

Bad begyndelsen af ​​det 20. århundrede

Bad i det 18. århundrede

Over tid er italienske producenter kommet til behovet for at oprette massage designs. I første omgang var forsøget på at skabe hydromassage bade ikke lykkedes. Måske havde skaberne ikke nok erfaring og dygtighed. Derefter bades fra Italien udstyret med hydromassage, og nu beundres disse produkter over hele verden, hvilket positivt påvirker forbrugernes efterspørgsel.

Loading...