Kolmikulmainen kylpyamme | asia-oss.org

Kolmikulmainen kylpyamme

Kolmikulmainen kylpyamme

Kolmikulmainen kylpy on usein sekoitettu nurkkaan. Itse asiassa näiden mallien ero on hyvin merkittävä. Kulmaa kutsutaan kaikenlaista kylpyta, jolla on yksi oikea kulma, jonka avulla voit asentaa sen kahden seinämän lähentymiseen. Tällaisilla kylvillä on usein epäsäännöllinen, epäsymmetrinen muoto. Kolmiomainen kylpy on isosceles kolmio, eli luku, jossa molemmat puolet ovat yhtä pitkiä. Kolmiomainen kylpy ilman ongelmia voidaan asentaa huoneen nurkkaan pitkin yhtä seinää tai sijoittaa kylpyhuoneen keskelle.

Kylpy on kolmion muodossa

Huolimatta siitä, että suuri kylpyamme eri muotoja enää pidetä eräänlaisena eksoottisia, kolmion kylpy kunnes se on saavuttanut vahvan aseman Venäjän markkinoilla. Tällainen epätavallinen vesijohtolaitteisto ei ole ostajamme tiedossa. Tämän artikkelin - korjata tämä virhe ja kertovat ominaisuuksista kolmion kylvyn, ja siitä, mitä sääntöjä olisi noudatettava valittaessa ja asennus "kolmion".

Kolmikulmainen kylpyamme

makeiset

  • Koska normaalissa huoneistossa, ei hotellihuoneessa tai kylpyläkeskuksessa sijaitseva kolmion muotoinen kylpyamme on edelleen harvinaisuus, siitä tulee varmasti sisustuksesi kohokohta. Kolmikantainen kylpy on vielä tuore ja alkuperäinen ratkaisu, joten jos haluat yllättää, katso tätä mallia.
  • Kuten edellä mainittiin, kolmionmuotoinen kylpy mahdollistaa useat asennusvaihtoehdot, joten ei vain valtavien ja tilavien kylpyhuoneiden omistajille voi olla varaa tällaiseen putkistoon. Esimerkiksi pienissä huoneissa on parasta valita majoituksen kulma-asento - mikä säästää vähän tilaa.

Kolmikulmaisten kylpyammeiden edut

Kolmikankaan kylpyammeet edut

haittoja

  • Huolimatta siitä, että kolmion kylvyn voi viedä vähemmän tilaa kuin suuri kylpyamme pyöreä tai neliön muotoinen, sitä pidetään edelleen suuri esine, niin lähellä kylpyhuoneet, jotka ovat saatavilla huoneistoissa vakioasettelun, kuten kylpyamme, todennäköisesti, ei sovi.
  • Kuten kaikki muutkin suuret putkikaapit, kolmion muotoinen kylpyamme on vaikea puhdistaa. Jotta voit tehdä tämän, sinun on usein kiivettävä fontti jaloillaan ja suoritettava kaikki puhdistustyöt sisältä.

Kolmiomaisten kylpyammeiden haitat

tarvikkeet

Kolmiosaiset kylpyammeet kuuluvat eliitin putkistoon, joten niiden tuottamiseen käytetään vain korkealaatuisia materiaaleja. Ne kuuluvat kahteen luokkaan: synteettinen ja luonnollinen.

Akryyli ja kvavarit ovat synteettisiä materiaaleja. Akryyliset saniteettitavarat ovat suosituimpia. Siitä on ominaista hyvä kyky pitää lämpöä, erinomainen meluneristys, helppo huolto. Akryylipäällyste ei aiheuta allergioita, sillä on mukava kosketus, liukumaton pinta. Lisäksi akryylihaut näyttävät hienolta, ne säilyttävät pysyvästi säteilevä valkoinen väri ja päällysteen sileä rakenne.

Kvaril on moderni materiaali, joka on luotu akryylin pohjalta kvartsilla. Kvarkista valmistetuilla kylpyhuoneilla on samat hyvät suorituskykyominaisuudet kuin akryylikylpyjä, mutta ne ovat kestävämpiä ja kestäviä.

Akrilinen kolmiomainen kylpy

Saniteettituotteiden valmistukseen käytettävät raaka-aineet ovat kivi ja puu. Marmorihaudat ovat todellisten esteettisten valintojen valinta. Ne näyttävät hyvältä ja kykenevät muuttamaan sisätilan läsnäolollaan. Mutta siellä on kylpy luonnollinen marmori on melko paljon, niin monet mieluummin tyydyttää vesijohto tehty keinotekoinen marmori, jota kutsutaan myös valettu.

Kolmiomainen kylpy luonnonkivi

Jalokaasujen jalokivet eivät myöskään ole halpoja herkkuja, joten ne ovat yksittäisissä kappaleissa. Puiset kolmikulmaiset kylpyammeet ovat lähes mahdottomia löytää myymälöissä, koska ne valmistetaan yleensä yksittäisinä tilauksina.

Puinen kolmiomainen kylpyamme

suunnittelu

Kolmikanavainen kylpyamme on hyvä, koska se voi olla erittäin mielenkiintoista voittaa sisätiloissa. Suunnittelija fantasia ei ole rajoitettu mihinkään, paitsi huoneen mitat - niin että kolmiomainen kylpy "soitti" huone olisi edelleen varsin tilava.

Uskomattoman kauniit kolmionmuotoiset kylpyammeet, joissa on massiiviset puu- tai kivityöt. Tämä ei ole vain epätavallinen, mutta myös käytännöllinen ratkaisu, koska voit asentaa pyyhkeet, shampoot, kynttilät tai maljakot kukilla työtasolla.

Vähemmän mahtavaa on valkoisen akryylin kolmiomainen kylpy, jossa on läpinäkyvät lasilevyt ja veden valaistus.

Kylpyhuoneen muotoilu kolmion muotoisella kylpyammeella

Kolmikulmainen kylpyamme ja sen muotoilu

mitat

Suosituimmat kolmikulmaiset kylpyammeet ovat vakiokoot 125 x 125 cm. Tällaisen kylpyammeen syvyys on yleensä 64 cm ja tilavuus 290 litraa. Pieni kolmion kylpy ei ole liian erilainen kuin tavanomainen: pituuden ja leveyden pienen kolmion kylpy on alueella 100 cm suurin malli kolmion kylpyammeet, joita myydään kaupoissa vesi-, ovat seuraavat parametrit :. Pituus - 180 cm leveys - 180 cm, syvyys - 78 cm, tilavuus - 550 litraa.

Kolmiomaisten kylpyammeiden mitat

Kulhon muoto

Ilmeisesti kolmikulmaisille kylvylle on tunnusomaista kulhon kolmion muoto. Totta, fontin kulmat ovat vielä pyöristettyjä - tämä on tehty mukavuuden ja esteettisyyden vuoksi. Vähemmän yleisiä ovat kolmiomaiset kylpyammeet, joiden kulho on pyöreä tai soikea, koska tällainen päätös vähentää huomattavasti fontin määrää. Toinen vaihtoehto on kukkikulho, jonka kukin "terälehti" edustaa eräänlaista niche tai istuinta, joka on suunniteltu yhdelle henkilölle. Samanlaisia ​​kolmikulmaisia ​​malleja on usein sammakko.

Kolmikulmaisen kylpyammeen kulhon muoto

Kolmikulmainen kylpyamme ja sen kulhon muoto

sijoitus

Kolmikulmaisen kylvyn tärkein etu on se, ettei sille ole tiukkoja asennusvaatimuksia. Se näyttää yhtä hyvältä sekä keskustassa että huoneen kulmassa. Ainoa asia, joka on otettava huomioon, kun asennetaan kolmion muotoinen kulma nurkkaan, on seinien lähentymiskulma. Että ei olisi suuria aukkoja, sen pitäisi olla täsmälleen 90 astetta. Siksi seinät on tarvittaessa tasoitettava.

Myös kolmikulmaisia ​​kylpytuotteita voidaan asentaa entistä alkuperäisemmiksi, esimerkiksi asentaminen lavalle tai suoraan lattialle. Tehtävä on melko vaikea, mutta vaikutus on sen arvoinen.

Kolmikulmaisen kylpyamme sijoittaminen

Kolmiomainen kylpyamme

Kylvyn sijoittaminen kolmion muotoon

vinkkejä

  • Kiinnitä huomiota kolmiomainen kylpyammeiden lisätoimintoihin. Valikoima voi vaihdella hinnan ja tuotteen valmistajan mukaan. Se voi olla kaukosäädin, taustavalo, sisäänrakennettu radio, vesihieronta- ja aromaterapiapaneelit, desinfiointijärjestelmä, vedenpinta- ja lämpötila-anturit jne.
  • Jos kolmion muotoinen kylpy on asennettu huoneen keskelle, veden suihkussa tapahtuvat roiskeet voivat kastua tai pilata jotain asioista. Tämän ongelman avulla voit selviytyä asentamalla kylvyn läpinäkyvän verhon sivulle.
Vinkkejä kolmiomainen kylpyamme

Suositukset kolmikulmaisen kylpyammeen valitsemiseksi

Valokuvan lähde: vivalusso.ru

Loading...