Turkoosi kylpyhuone | asia-oss.org

Turkoosi kylpyhuone

Turkoosi kylpyhuone

Kotoaan tavanomaisen arkipäivän havainnointiin monet haluavat usein kirkkaita värejä ainakin yhdessä huoneessa, esimerkiksi kylpyhuoneessa. Mutta mitkä värit valita? Erittäin alkuperäinen näyttää turkoosi. Tämän sävyn sisätilat näyttävät hienolta ja kalliilta. Se on melko lempeä, helppo havaita ja samalla piristää väriä. Sen avulla voit nauttia täysin vesiohenteista, ja kylpyhuoneesi tulee tyylikäs ja upea.

Kaunis turkoosi kylpyhuone

Psykologinen vaikutus

Kukaan omistaja ei päätä koristella kylpyhuoneensa turkoosi, selittääkseen, että hän on liian kylmä. Itse asiassa vihreän ja sinisen yhdistelmä antaa turkoosi.

Sen vaaleat värit ovat silmiin niin miellyttäviä, etteivät ne ärsytä lainkaan. Tarkasteltaessa sitä välittömästi edustaa merta ja tuoreutta ja jopa vapautta, josta henkeäsalpaava.

Sävyjen osalta turkoosi on melko monipuolinen. Älä siis pelkää sitä käyttää sitä "puhtauden temppelissä". Tämän ainutlaatuisen värin ansiosta saat värillistä hoitoa. Tutkijat sanovat, että turkoosi alue vaikuttaa, mielentilanne paranee. Keho on täynnä energiaa, on itseluottamusta.

kylpyhuone turkoosi väri

piirteet

Itse asiassa tämä maaginen väri voi tulla sisustuksen koristeena, sinun tarvitsee vain muistaa sen tärkeimmät ominaisuudet.

Turkoosi voidaan käyttää pääasiallisena taustana huoneen koristelussa. Muista kuitenkin, että sen tummat sävyt, visuaalisesti pienentää tilaa ja valoa päinvastoin.

Se on sopusoinnussa useimpien värien kanssa. Tästä huolimatta se viittaa kylmäasteikkoon, mikä tarkoittaa, että se laimennetaan "lämpimällä". Sitten huone näyttää paljon mukavammalta.

Tumma turkoosi kylpyhuoneessa

Kylpyhuone turkoosi väri

Turkoosi pinta kylpyhuoneessa

Riippuen valaistuksesta, tämä väri voi näyttää täysin erilaiselta. Sekä tekstuurien että sävyjen viimeistelyn avulla saat lukemattomia erinomaisia ​​koristeellisia ratkaisuja. Muista, että ei ole suositeltavaa käyttää yhtenä elementtinä turkoosi värikarttaa. Täydelliseen kuvaan tarvitaan samanlaisia ​​tai vastaavia varusteita.

tyylit

Kun ajatellaan kylpyhuoneen suunnittelua, sinun on päätettävä tyylistä. Jokaisella tyylillä on paljon positiivisia ominaisuuksia.

Turkoosi kylpyhuone

Art Deco

Elite-tyyli on oikein. Se olettaa teräksen, marmorin, lasin ja keramiikan läsnäolon, esimerkiksi vaalean turkoosi. Sen todelliset harrastajat mieluummin pitävät kalliita ja koristeellisia sisustuselementtejä.

Art Deco-tyyli kylpyhuoneessa

retro

Hienostuneisuus ja mukavuus. Maalattu turkoosi huonekaluilla - päähuone. Seinien valkoisuus ja valurautainen kylpy antiikkihuuhteluilla korostavat vain turkoosia.

Retro-tyyliin

Hi-Tek

Hi-tak-tyyliin sopiva kylpyhuone - geometristen kuvioiden selkeys. Teknologinen muotoilu kaikessa. Runsaasti metalli- ja lasitietoja. Turkoosiseinät luovat houkuttelevuutta.

Hi-Tech

Provence

Ranskan maakunta ... Kuluneiden antiikkien viehätys hillittyihin väreihin. Kuten haalistuneita turkooseja. Yleinen vaikutelma kalvusta ja hämärtymisestä. Sopii niille, jotka haluavat kylän elämää mukavaan ja rauhalliseen.

Provence-tyyliin

nykyaikainen

Kauneus yksityiskohtaisesti ja "puhtaat" linjat. Pieni huonekalu ja huoneen vapauden tunne. Tämä kylpyhuone näyttää helppoa.

Turkoosi kylpyhuone art nouveau -tyylillä

minimalismia

Minimalismi on muotoilun laconismi, yksinkertaisuus ja selkeys. Kevyt turkoosi kylpyhuone seinät ja paljon diffuusi, rauhallinen valo. Täydellinen sisustuskorjaus ja koristeet. Ilmeisyyden ja avoimen tilan tunne. Soveltuu kiinnostuneille ja avoimille tiloille.

Minimaalisuuden tyyliin

itään

Luonnonmateriaaleja ja paljon koruja. Monimutkaisia ​​ja alkuperäisiä kuvioita ympäröivät turkoosi väri. Henkisen harmonian ja rauhan inkarnaatio.

Itämainen tyyli

meri

Aurinko ja lämmin. Yksinkertaisuus ja saavutettavuus, ei ole paikka pretentiousness. Erilaiset merilevyt ja simpukankuoret luovat tunnetta läheisyydestä mereen. Tärkein painopiste on turkoosi sävyt, rikas sävy pehmeä muistiinpanoja. Se on ihanaa.

Ja mitä tyyli valitset?

Turkoosi laattoja meren tyyliin

Meren tyyliin

Turkoosi merihenkinen kylpyamme

Yhdistelmä muihin väreihin

Turkoosi väri on hyvä, koska se on universaali. Muilla maaleilla hän synnyttää hyvin alkuperäisiä yhdistelmiä. Joten esimerkiksi sen vastakkainasettelu ruskealla on upea. Suuri osa näistä väreistä, joissa on beige väri, tekee sisustuksesta viihtyisän ja kodikkaan.

Yhdistelmä turkoosi ja ruskea kylpyhuoneessa

Turkoosi yhdistyy täydellisesti väreihin, jotka ovat lähestyneet sitä - vihreää, sinistä, sinistä. Jälkimmäisen avulla voit esimerkiksi saada mielenkiintoisen ja miellyttävän, hyvin "meren" kylpyhuoneen. Tällainen konsonanssi voi olla myös energinen johtuen näiden värien rikkaista sävyistä.

Kaunis ja miellyttävä on turkoosin vuorovaikutus vaimennetun purppuran kanssa. Tämä luo ainutlaatuisen seurueen. Kirkkaat muistiinpanot tekevät myös kylpyhuoneesta dramaattisemman ja jopa monipuolisen. Mutta pidä mielessä, että suuri määrä violetti voi olla väsyttävää.

Yhdistämällä "maaginen" väri beigen kanssa, viimeksi otetaan taustana. Tämä värimalli on yksinkertainen, sillä se luo hiljaisen ilmapiirin.

Turkoosi vihreällä

Turkoosi kylpyhuoneessa muiden kukkien kanssa

Yhdessä turkoosi, jossa on sininen

Turkoosi + violetti

Beige kylpyhuone turkoosi

Turkoosi kylpyhuone laatta

Turkoosi sopii hyvin myös lähes kaikkien puun väreihin. Kun otetaan huomioon sen vaaleat sävyt, tilanne tulee hyvin lempeä ja ilmava.

Turkoosi kylpyamme ja puulattia

Erinomainen yhdistelmä johtaa harmaan tai hopean perusäänen yhdistämiseen. No, jos ne ovat tarpeeksi sileitä. Tällainen rauhoittava ja kohtalaisen tarkka harmonia ei tarvitse lisäyksiä.

Kylpyhuone - turkoosi musta

turkoosi harmaassa kylpyhuoneessa

Kylpyhuone - hopea ja turkoosi

Jos haluat eksotiikan, ota pohjimmiltaan runsaasti turkoosia. Lisää punainen, oranssi tai buffy-yellow. Mitä rikkaampia sävyjä, sitä entistä alkuperäisempi sisustus.

Turkoosi punainen kylpyhuone

Valkoinen

Täydellinen yhdistelmä valkoisia ja turkoosia värejä pidetään klassikko. Riippuen näiden värien välisistä mittasuhteista, saat täysin erilaiset käsitykset huoneesta. Esimerkiksi, jos seinät ovat valmiit valkoisina ja turkoosi on aksentti, huone tulee kauniiksi ja itsetarkoitukseksi.

Jos tärkein asia on turkoosi sävy, sen valkoisella putkimies näyttää sen vaikuttavalta ja korostaa turkoosin syvyyttä. Tällainen alue, luo yhdistelmän viileän ja kristallisen puhtauden kylpyhuoneeseen.

Valkoinen kylpyhuone, jossa turkoosi aksentti

Valkoinen vesijohto turkoosi kylpyhuoneessa

Yhdistelmä turkoosi valkoisella

lisälaitteet

Turkoosi kylpyhuone tarvikkeet tekevät siitä kirkas ja iloinen. Huonekalut, koriste-esineet, matot, pyyhkeet luovat ilmapiirin. Kuitenkin, jos huoneessa on liikaa, kokonaiskuva osoittautuu röyhkeäksi ja intuitiiviseksi. Siksi tee seinät, lattia, katto neutraali. Tämän sävyn koriste-elementit eivät jää huomaamatta. He päivittävät ilmapiirin.

Tarvikkeet turkoosi kylpyhuoneessa

aksentteja turkoosi kylpyhuoneessa

Kun seinät sisustetaan turkoosiin väreihin, varmista, että yleisviive on tasapainossa. Huonekalut ja tarvikkeet valitsevat vastakohtana yleisestä taustasta. Sitten se näyttää tyylikkäältä ja dynaamiselta.

Ja muistakaa, värikäs kylpyhuone mahdollistaa vain yhden korostuksen hallita.

Loading...