Seinään asennetut kattilat | asia-oss.org

Seinään asennetut kattilat

Seinään asennetut kattilat

Vedenlämmitin - erittäin kätevä asia niille, jotka kohtaavat kuuman veden puutteen putkissa, on erittäin harvinaista. Siksi tällaisia ​​laitteita asennetaan usein vain esikaupunkikodeissa, mutta myös asunnoissa, jotta ne eivät riippuisi vesihuoltoverkoston odottamattomista ennaltaehkäisevistä töistä.

Seinään asennettava kattila keittiössä

Myynnissä on useita erilaisia ​​kattiloita, jotka eroavat useassa parametrissa. Kerromme sinulle erilaisista seinävedenlämmittimistä ja tämäntyyppisten laitteiden valitsemisesta tämän päivän artikkelissa.

Kotitalouksien seinälle asennettava kattila

Useimmille meistä yleisimpiä ovat seinään asennetut kattilat.

Seinään asennettava kattila

tyypit

Seinään asennetut kattilat vaihtelevat keskenään ensisijaisesti lämmitysmenetelmällä, joka riippuu käytetyn energian tyypistä. On olemassa kaksi lajiketta:

  • kaasuista toimivat vedenlämmittimet;
  • sähkölämmitteiset vedenlämmittimet.

Lue lisää jokaisesta alla olevasta.

Sähkövedenlämmitin

Kaasun vedenlämmitin

kaasu

On tunnettua, että kaasu on halvempi energianlähde kuin sähkö, joten kaasukattilat ovat kannattavampia rahoituskustannusten kannalta. Jotta voisit asentaa tällaisen laitteen, sinun täytyy muodostaa yhteys kaasuputkeen. Siksi kaasuvedenlämmittimet ovat useimmiten yksityisissä kodeissa kuin kaupungeissa.

Seinäkaasuinen vedenlämmitin

Tällaisen kattilan puutteista on huomattava asennuksen monimutkaisuus ja tarve säätää poistoilmajärjestelmää. Optimaalinen vaihtoehto tällaisissa olosuhteissa on läpivirtauskaasun vedenlämmittimet, joita kutsutaan myös "kaasupylväiksi".

Kaasupylväs

sähkö-

Tällaiset kotikattilat ovat yleisempää, koska niitä voidaan käyttää lähes kaikkialla. Mutta tässä on joitain vivahteita. Esimerkiksi pienellä voimalaitteella ei ole ongelmia. Kuitenkin jos vedenlämmittimen kapasiteetti on yli 5 kW, on tarpeen varustaa erillinen johdotus, joka on varustettu sulakkeella. Sähkökattiloiden edut sisältävät yksinkertaisen asennuksen ja käytön.

Sähköiset vedenlämmittimet

Tavallisten vedenlämmittimien lisäksi sähköntuotannossa on epäsuoria laitteita. Ne viittaavat myös sähkölaitteisiin, mutta veden lämmittämistä ei suoriteta sähköllä tai kaasulla. Nämä ovat varastointikattiloita, jotka käyttävät vettä, joka lämmitetään kattilassa.

Seinään asennettava epäsuora lämmityskattila

Yhdistetty

Ei voida jättää mainitsematta toisen tyyppisiä seinään asennettavia kattiloita, mikä ei ole niin usein, mutta silti tapahtuu - yhdistetyistä laitteista. Ne yhdistävät sähköisten ja epäsuorien vedenlämmittimien toiminnan periaatteet.

Tällaisten kattiloiden järjestely on melko yksinkertainen: tiivistetty kotelo, jossa säiliö, jonka läpi kela kulkee, ja putkimaisen lämmityselementin, joka toimii sähköä. Kattilan läpi oleva vesi kestää säiliöön, jossa se kuumenee TEN: lla.

Seinään asennettava kattila

Tällainen kattila on yleislaite, joka pystyy tarjoamaan sekä suoran että epäsuoran veden lämmittämisen vuodenajasta riippuen. Tällaiset laitteet voivat toimia sekä kaasun että sähköenergian avulla.

Yhdistetty seinäkattilan käyttöjärjestelmä

Vinkkejä valitsemiseen

Veden lämmitysmenetelmä on yksi avainasemasta, mutta ei ainakaan ainoa peruste kattilan valinnalle. Sinun tulisi harkita tällaisia ​​parametrejä kuten säiliön tilavuus, muoto, laitteen tyyppi sekä teho ja maksimiarvot (lämmitys aika, lämpötila jne.).

Seinään kiinnitettävä kattila kotimaan tarpeisiin

Jos mahdollista, hanki vesilämmitin luotettavien, todistettujen valmistajien toimesta. Suurin osa positiivisista arvioista yhtiöistä Hotpoint Ariston, Electrolux, Thermex, Gorenje, Atlantic.

Seinäkaasuinen vedenlämmitin

Seinään asennettava sähköinen vedenlämmitin

Loading...