Антени за телевизора на вилата | asia-oss.org

Антени за телевизора на вилата

Ние сме толкова свикнали с потока от информация, че без нея се чувстваме несигурни. Следователно, извън града, като са оборудвали повече или по-малко къща, първото нещо е телевизор. И че в селските райони той работи, имате нужда от телевизионна антена за дачата. Тя се избира в зависимост от местоположението на най-близкия повторител - телевизионната кула и вида на телевизионния сигнал, който ще "хванете". 

Не е достатъчно да видите къщи без антени

Не е достатъчно да видите къщи без антени

Днес има няколко вида сигнали и съответно много видове антени:

  • Етерна аналогова телевизия - сигналът се кодира и предава в определен диапазон от вълни: DMW (дециметрични вълни), MV (метър). Антени за антенни телевизионни антени най-често се наблюдават в летните вили. Въпреки че има доста въпроси с тях, те са доста оскъдни. Ако празникът е сезонен, тогава по-голямата част от времето прекарвате на сайта и гледате телевизия в лошо време или вечер, когато вече не е възможно да работите. За да сложите скъпи часовници за скъпи часовници в продължение на няколко часа, няколко канала, които могат да "уловят" такива устройства, са достатъчно.
  • Сателитна телевизия. Сигналът се предава от сателита, качеството обикновено е добро, броят на каналите е стотици. Но антени за антена си струват много. За добро приемане в селските райони, те трябва да бъдат големи - най-малко 90 см, което също се отразява на цената. В допълнение, сателитно излъчване - платени, и да плащат за една година. Има евтини пакети, които имат смисъл да купуват, дори ако през зимата периодично се появяват в дачата. Но в случай на сателитни ястия в даки има въпрос на тяхната безопасност. Ако един от съседите живее трайно или има добра (!) Гвардия, оборудването може да оцелее. Ако не, по-добре е да го разрушите и това не е най-лесната работа.
  • Цифрова телевизия. Руската федерация прие програма, според която до края на 2015 г. цялата територия трябва да бъде обхваната от цифрова телевизия. Ако проблемът ви е, в района на кулата, която предава телевизионни сигнали в цифров формат, можем да предположим, вие сте в час, с помощта на обичайните ефирен UHF антена и STB (Set Top Box) към тунера DVB-T2, можете да вземете добро качество 20 канала. Ако на телевизора има ново поколение, което поддържа този формат, тогава нямате нужда от конзоли, а просто от правилно ориентирана антена.

    Как да направите антена за DVB T2 за лятна резиденция (за приемане на цифров телеканал)

    Как да направите антена за DVB T2 за лятна резиденция (за приемане на цифров телеканал)

    Loading...